Lioncode: Από την Καβάλα στην κορυφή του ψηφιακού μετασχηματισμού

Ακόμη μια διάκριση για την Καβαλιώτικη εταιρία πληροφορικής στην πανελλήνια βράβευση κορυφαίων έργων και εταιρειών πληροφορικής Impact Bite Awards 2021 για το καινοτόμο έργο της oaed.gr

Η Καβαλιώτικη εταιρεία πληροφορικής Lioncode πλέον με δυναμική φυσική παρουσία και στη Θεσσαλονίκη, πέρα από τη Χρυσούπολη, κατάφερε για 3η συνεχόμενη χρονιά να αποσπάσει κορυφαίο βραβείο πληροφορικής στην πανελλήνια βράβευση κορυφαίων έργων και εταιρειών πληροφορικής Impact Bite Awards 2021 παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη.

Η εταιρεία βραβεύτηκε για το καινοτόμο έργο της oaed.gr ανάμεσα σε κολοσσούς πληροφορικής στον πυλώνα «Έργα και Πρωτοβουλίες Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δημοσίου Τομέα» μαζί με τέσσερις μόλις ακόμα. Το έργο αποτελεί μία υπερσύγχρονη πλατφόρμα όπου εξελίσσεται καθημερινά και οδήγησε το μεγαλύτερο Οργανισμό στην Ελλάδα στον ψηφιακό μετασχηματισμό του [διαβάστε εδώ].

Όπως αναφέρει ο managing partner της εταιρείας, Χρήστος Παπαδάκης: «Η ποιότητα και η λεπτομέρεια στην πληροφορική παίζουν το σημαντικότερο ρόλο στον ψηφιακό μετασχηματισμό είτε των επιχειρήσεων είτε των Δημόσιων Οργανισμών και νιώθουμε υπερήφανοι που αυτό αναγνωρίζεται. Η εταιρεία μας δεσμεύεται για την ποιότητα των υπηρεσιών της και τη δυναμική παρουσία της στα κορυφαία βραβεία κάθε χρόνο».