Ο Ananiadis έχει την πιο… νόστιμη είδηση του μήνα: Η καλύτερη πίτσα της πόλης σε μοναδική προσφορά!

Για όλο τον Ιανουάριο, η πίτσα Ananiadis Street Food 1+1 δώρο μόνο με 12,99€! - Διαβάστε πώς μπορείτε να παραγγείλετε

Το Ananiadis Street Food, το κατάστημα που έβαλε το φαγητό του δρόμου στον «χάρτη» της γαστρονομίας στην Καβάλα, γιορτάζει το Νέο Έτος με μία μοναδική προσφορά που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της πίτσας στην πόλη.

Ένα από τα παλιότερα και πλέον εμβληματικά εμπορικά σημεία της Καβάλας, το κατάστημα λιανικής της Ananiadis Foods που «μετράει» δεκαετίες «ζωής» στον ιστορικό πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου [Κριεζή 1] προμηθεύοντας γενιές και γενιές Καβαλιωτών με εκλεκτά αλλαντικά και τυροκομικά προϊόντα, «μεταμορφώθηκε» εδώ και δύο περίπου χρόνια στην πλέον ενδιαφέρουσα γαστρονομική πρόταση για την πόλη.

Ο Βασίλης και η Κατερίνα, η τρίτη γενιά της οικογένειας Ανανιάδη που δραστηριοποιείται ανελλιπώς στον κλάδο των τροφίμων από το 1940, με πολύ μεράκι και φαντασία δημιούργησαν εκεί το Ananiadis Street Food, ένα «υβριδικό» κατάστημα που «κρατάει» τον παραδοσιακό χαρακτήρα του μαγαζιού να θυμίζει έντονα «μπακαλάκι» άλλων εποχών και εισάγοντας ένα νέο κομμάτι εστίασης-ύμνο στο «φαγητό του δρόμου».

Από την πρώτη στιγμή η πίτσα Ananiadis Street Food ξεχώρισε από το μενού του μαγαζιού, με πολλούς να κάνουν λόγο για «την καλύτερη πίτσα στην πόλη»! Και όχι άδικα…

«Το μυστικό μας είναι η ζύμη! Χρησιμοποιούμε ένα μίγμα από αλεύρι σίτου και σόγιας, ρύζι με μηδενικά λιπαρά και ζάχαρη! Έτσι, η πίτσα μας είναι τραγανή εξωτερικά, μαλακή εσωτερικά και πολύ ελαφριά. Μια έκρηξη γεύσεων που δεν θα σας βαρύνει», μας αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Ανανιάδης.

1+1 δώρο για όλο τον Ιανουάριο

Με αφορμή την έλευση της Νέας Χρονιάς, το Ananiadis Street Food γιορτάζει με μία μοναδική προσφορά: Για όλο τον μήνα Ιανουάριο, μπορείτε να παραγγείλετε 1+1 πίτσα δώρο μόνο με 12,99 ευρώ!

Τηλεφωνική παραγγελία: 2510222341

Δυνατή και η ηλεκτρονική παραγγελία μέσω της πλατφόρμας του e-food.