Καβάλα: Και αυτό το καλοκαίρι, ραντεβού «κάτω από τις στοές με τα γιασεμιά» του Imaret… [φωτογραφίες]

Το καλοκαιρινό Lounge του μνημείου-ξενοδοχείου «υπόσχεται» για μια ακόμη χρονιά τις πιο ιδιαίτερες βραδιές με εκλεκτά κρασιά και ποτά και την... καλύτερη θέα στην πόλη!

Το ξενοδοχείο Imaret, το «στολίδι της Καβάλας», αποτελεί ένα «απάγκιο» ομορφιάς και αισθητικής για την πόλη, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Από το «αλεξανδρινό» χειμερινό μπαρ [Cavafy] και το μυστηριακό εστιατόριο που αποτελεί από μόνο του μία γαστρονομική πρόταση μέχρι το ανατολίτικο Hammam και Spa και τους λοιπούς κοινόχρηστους χώρους που κατά καιρούς φιλοξενούν εκδηλώσεις [εκθέσεις, παρουσιάσεις, σεμινάρια, κινηματογραφικές προβολές, μουσικές συναυλίες κ.ά.], το Imaret είναι για την Καβάλα ένας «φάρος πολιτισμού»!

Ανακαινισμένο υποδειγματικά πριν από 20 χρόνια με τη φροντίδα της κ. Άννας Μισσιριάν, το Imaret αποτελεί πλέον κάτι περισσότερο από ένα «τοπόσημο» για την Καβάλα· είναι ένα κομμάτι του «brand name» της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, καθιστώντας την προορισμό μέσα από την αναγνωρισιμότητα που έχει αποκτήσει και τα standards που κρατούνται σταθερά ψηλά, δύο δεκαετίες τώρα…

Ένας από τους χώρους του Imaret που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό της πόλης και τους επισκέπτες της είναι το LE JASMIN [Το γιασεμί], το καλοκαιρινό Lounge του μνημείου-ξενοδοχείου που και φέτος «υπόσχεται» τις πιο ιδιαίτερες βραδιές με εκλεκτά κρασιά και ποτά, κρύα και ζεστά πιάτα που αποτελούν «πρόταση» και, φυσικά, την καλύτερη θέα στην πόλη!

Εδώ και λίγες μέρες το LE JASMIN λειτουργεί και πάλι, από Πέμπτη μέχρι και Σάββατο, από τις 20:30 και μετά, με τα λιγοστά τραπέζια του μπροστά από τον χώρο του Μεστζίτ του μνημείου και κάτω από τις στοές με τα γιασεμιά να προσφέρουν το πιο ωραίο «παράθυρο» στο ηλιοβασίλεμα και τις έναστρες νύχτες στην καλοκαιρινή Καβάλα.

Όπως πάντα, το κρασί και τα εκλεκτά αποστάγματα αποτελούν το «δυνατό» σημείο του LE JASMIN. Οι κοντινές εξαιρετικές οινοποιίες της Βόρειας Ελλάδας και επιλεγμένα διαμάντια του υπόλοιπου αμπελώνα, συμπληρωμένα από μεγάλα «σπίτια» του παλαιού και νέου οινικού κόσμου, κάνουν τις επιλογές των οινόφιλων πραγματική απόλαυση.

Η λίστα των κρασιών που προσφέρει το Summer Lounge του Imaret είναι πλήρως ανανεωμένη και συμπληρώνεται από μία προσεκτική επιλογή premium spirits, whiskies και liquers, με την «υπογραφή» του Sommelier Γιώργου Παγώνη.

Τις εμπνευσμένες νοστιμιές που θα συνοδεύσουν ιδανικά τις αλκοολούχες επιλογές σας [μεταξύ άλλων, «Ο τίγρης που κλαίει», ένας «καθαρός» φιλεταρισμένος σολομός, η signature «ζουμερή» Burrata και ο φρουτώδης «Κύβος του Ρούμπικ»] προτείνει, εννοείται, ο Executive Chef του Imaret Στέλιος Χατζηαβραμίδης.

LE JASMIN. Ανεβείτε

Θεοδώρου Πουλίδου 30-32
Καβάλα, Παναγία
Ανοιχτά Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 20:30
Τηλ. για κρατήσεις:

2510620151