Mother & Baby Awards 2023: Καβαλιώτικη εταιρία δημιούργησε ένα καινοτόμο θήλαστρο και πήρε το… Χρυσό! [φωτογραφίες]

Τι είναι και πώς λειτουργεί το Adlo® της Golgi Medical της Καβαλιώτισσας Σοφίας Γεμεντζοπούλου που βραβεύτηκε στην κορυφαία διοργάνωση που αναδεικνύει και επιβραβεύει την ποιότητα και την καινοτομία στον χώρο του mother & baby care industry

Xρυσό Βραβείο κατέκτησε το καινοτόμο θήλαστρο Adlo® που δημιουργήθηκε από την καβαλιώτικη εταιρία Golgi Medical με έδρα την Καβάλα. Το Adlo® ξεχώρισε στην κατηγορία του στα Mother & Baby Awards 2023, την κορυφαία διοργάνωση που αναδεικνύει και επιβραβεύει την ποιότητα και την καινοτομία στον χώρο του mother & baby care industry.

Το Αdlo® είναι ένα φορητό θήλαστρο hands-free, επαναφορτιζόμενο, χωρίς καλώδια, χωρίς σωληνάκια, ελαφρύ, και σχεδόν αθόρυβο! Ιδανική λύση για την πολυάσχολη εργαζόμενη μητέρα που αναζητά μια πιο βολική και αποτελεσματική λύση άντλησης για να διευκολύνει την καθημερινότητά της. Το wearable θήλαστρο Adlo, προσφέρει άνεση, ελευθερία κινήσεων, ευελιξία και διακριτικότητα.

Φορητό και wearable

Το φοράς, το χειρίζεσαι από την εφαρμογή στο κινητό σου, και ξεκινάς να αντλείς. Είτε είσαι πολυάσχολη εργαζόμενη μητέρα είτε απλά αναζητάς μια πιο βολική και αποτελεσματική λύση άντλησης, το wearable θήλαστρο Adlo αλλάζει τα δεδομένα στον κόσμο του θηλασμού, παρέχοντας άνεση και διακριτικότητα στις μητέρες που θηλάζουν.

Hands Free

Ή αλλιώς, άντληση “χωρίς χέρια” με το θήλαστρο Adlo, τη μοναδική επιλογή για κάθε θηλάζουσα μητέρα που αναζητά μια λύση άντλησης για να διευκολύνει την καθημερινότητά της.

Το καινοτόμο φορητό θήλαστρο Adlo® με τον εξαιρετικό σχεδιασμό, την ευκολία και τα έξυπνα χαρακτηριστικά του, κατέκτησε την κορυφαία θέση στην κατηγορία του, κερδίζοντας την αναγνώριση ως το καλύτερο ηλεκτρονικό / έξυπνο Θήλαστρο.