Σωματείο Εργαζομένων στην Καβάλα Oil: Νικητές σε έναν ακόμα αγώνα, αυτή τη φορά… Μαραθώνιο [φωτογραφίες]

Οι... δρομείς του Σωματείου συμμετείχαν και μάλιστα με επιτυχία στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» ο οποίος διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη-Τα ονόματα των νικητών και οι... Ολυμπιακοί χρόνοι τους

Την Κυριακή 1 Απριλίου 2018 διεξήχθη ο μεγαλύτερος Διεθνής Μαραθώνιος στη Βόρεια Ελλάδα και 2ος πανελληνίως με το όνομα «Μέγας Αλέξανδρος». Στη γιορτή αυτή του αθλητισμού συμμετείχε το Σωματείο Εργαζομένων στην Καβάλα Oil με τους αθλητές να πετυχαίνουν πολύ καλούς χρόνους και προσωπικά… ρεκόρ.

Οι 20.000 συμμετέχοντες στον Μαραθώνιο δημιούργησαν μία μεγάλη γιορτή στην πόλη της Θεσσαλονίκης στέλνοντας μήνυμα άθλησης και υγείας.

Ο 13ος «Μαραθώνιος της Ιστορίας» ξεπέρασε όλους τους προηγούμενους σε οργανωτική αρτιότητα, αγωνιστικό ενδιαφέρον, αλλά και σε κέφι, χάρη στις εντυπωσιακές παράλληλες εκδηλώσεις οι οποίες «στήθηκαν» στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Το ρεκόρ συμμετοχών, η άριστη υποστήριξη των δρομέων τόσο κατά την προσπάθειά τους όσο και μετά από αυτήν, το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών οι οποίοι έλαβαν μέρος, η επιπλέον λάμψη την οποία έδωσαν οι Ολυμπιονίκες και οι άνθρωποι του Πολιτισμού και των Τεχνών, τα χαμόγελα των ανθρώπων κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης, σε συνδυασμό με τις υπέροχες καιρικές συνθήκες, χάρισαν σε όλους μία νέα αξέχαστη εμπειρία.

Τα ανεπίσημα αποτελέσματα για την Καβάλα Oil

Ηλίας Ανθημιάδης 42 χλμ-4 ώρες, 22 λεπτά, 58 δευτερόλεπτα
Ηρακλής Δεληγιώργης 10 χλμ-47 λεπτά, 16 δευτερόλεπτα
Παναγιώτης Καρασακαλίδης 42 χλμ-3 ώρες, 55 λεπτά, 4 δευτερόλεπτα
Δημήτρης Κουζλακίδης 42 χλμ-3 ώρες, 31 λεπτά, 10 δευτερόλεπτα
Νικόλαος Μαυρίδης 42 χλμ-2 ώρες, 55 λεπτά, 8 δευτερόλεπτα

Δείτε φωτογραφίες από τη συμμετοχή της Καβάλα Oil Union Running Team

*Πηγή: prinosoil.blogspot.gr