Αυλαία για την Έκθεση Ζωγραφικής των Δυτικομακεδόνων [φωτογραφίες]

Για όσους δεν την επισκέφθηκαν, υπάρχει ακόμη χρόνος...

Το βράδυ της Παρασκευής 27 Απριλίου 2018 «κλείνει» τις πόρτες της η Ετήσια Έκθεση Ζωγραφικής των μελών των Τμημάτων Ζωγραφικής του Συλλόγου Δυτικομακεδόνων Νομού Καβάλας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, από τη Δημοτική Καπναποθήκη «πέρασε» πολύς κόσμος που είχε την ευκαιρία να δει τους «καρπούς» δουλειάς των μελών του Συλλόγου αλλά και να συνομιλήσει μαζί τους.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλέξης Γούλας δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από το επίπεδο της συμμετοχής όσο και από τον αριθμό των έργων που παρουσιάστηκαν. «Είναι μια έκθεση που τείνει να γίνει θεσμός. Τα Τμήματα Ζωγραφικής που λειτουργούμε συγκεντρώνουν ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον από όλες τις ηλικίες και αυτό μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε. Η ετήσια έκθεση ζωγραφικής είναι ένα κίνητρο για όλους μας, Διοίκηση, μέλη αλλά και επίδοξους… ζωγράφους να συνεχίσουμε την προσπάθεια»!

Για όσους δεν πρόλαβαν να επισκεφθούν την Έκθεση Ζωγραφικής των Δυτικομακεδόνων, υπάρχει ακόμη χρόνος, αφού θα λειτουργήσει και σήμερα Παρασκευή από τις 18:00 έως τις 22:00.

Δείτε φωτογραφίες με δείγματα από τα έργα της Έκθεσης: