Ελεύθεροι οι συλληφθέντες! Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στις 21:00 [βίντεο-φωτογραφίες]

Ορίστηκε τακτική δικάσιμος μετά από 24 ώρες - Θα παραμείνει για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας ο Θέμης Καλπακίδης

Λίγο πριν τις 14:00 την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 και αφού παρουσιάστηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Καβάλας οι επτά (7) από τους οκτώ (8) συλληφθέντες των Τεναγών (ο Θέμης Καλπακίδης, ο όγδοος συλληφθείς, είχε νωρίτερα διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας μετά από λιποθυμικό επεισόδιο εντός της αίθουσας του ακροατηρίου – διαβάστε περισσότερα εδώ) αφέθησαν ελεύθεροι.

Η τακτική δικάσιμος ορίστηκε για το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Ιουνίου 2018 με τους επτά να εξέρχονται της δικαστικής αίθουσας εν μέσω επευφημιών και συνθημάτων.

Δείτε σε βίντεο τις πρώτες δηλώσεις μπροστά στις κάμερες:

 

Παραμένει στο Νοσοκομείο ο Θέμης Καλπακίδης

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Καβάλας είναι σχετικά καλά στην υγεία του. Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, κρίθηκε από τους θεράποντες ιατρούς ότι καλό θα είναι να παραμείνει για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι στις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιουνίου 2018 θα συγκληθεί κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη: «Ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις για τον αγωγό ΤΑΡ. Λήψη αποφάσεως για περαιτέρω κινητοποιήσεις».

Σύμφωνα με την πρόσκληση, «το κατεπείγον της συνεδρίασης έγκειται στο γεγονός της σύλληψης μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και πολιτών και της έκδοσης αποφάσεως του ΣτΕ».