Έγινε το θαύμα! Ο Στράτος-Ραφαήλ Μπίνης βγήκε νικητής!

Η εγχείρηση πέτυχε και ο πνεύμονας του μικρού Καβαλιώτη άρχισε να λειτουργεί και να αιματώνεται κανονικά, διαψεύδοντας τις δυσοίωνες προβλέψεις-Συγκινημένη η οικογένεια, ευχαριστεί όλους όσοι αγκάλιασαν το παιδί σαν δικό τους

Επιτέλους και μια χαρμόσυνη και αισιόδοξη είδηση… Ο 9χρονος μαθητής από την Καβάλα Στράτος-Ραφαήλ Μπίνης εγχειρίστηκε στο νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ στην Αθήνα και κέρδισε τη μάχη για τη ζωή, παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις, με την οικογένεια να ευχαριστεί συγκινημένη τους γιατρούς και όλους όσοι αγκάλιασαν το παιδί σαν δικό τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τη μητέρα του μικρού Καβαλιώτη

Ο Στράτος είναι Νικητής. Ο Καρδιοχειρουργος κ. Α.Καλαγκος με τα ευλογημένα χέρια του τον κατεύθυναν στο Θαυμα.Ο κ .Α.Καλαγκος, ο μοναδικός στο κόσμο ανέλαβε με επιτυχία και ανέτρεψε όλες τις προβλέψεις της Αμερικής, της Αυστρίας, της Ιταλίας.




Απέδειξε ο κ. Α. Καλάγκος και η Ομάδα του για ακόμη μια φορά ότι η Ελλάδα έχει τη πρωτιά σε όλο το κόσμο. Και ω του θαύματος… Πριν το χειρουργείο με διαπιστευμένη μαγνητική μας ανακοινωθηκε ότι ο ένας πνεύμονας ήταν κατεστραμμένος και θα έπρεπε σίγουρα να αφαιρεθεί. Μετά το χειρουργείο μας ανέφεραν ότι με την αφαίρεση του όγκου, ο πνεύμονας άρχισε να λειτουργεί και να αιματώνεται κανονικά.

Η δύναμη της προσευχής είναι μεγάλη και αυτό το χρωστάμε σε όλους σας. Σε σας που αγαπήσατε το δικό μας παιδί… σαν να ήτανε δικό σας. Σας στέλνουμε τα φιλιά μας και την αγάπη μας.
Ευχαριστούμε όλους για τις ευχές σας σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης…