Στράτο, θα σ’ αγαπάμε μέχρι να κλείσουμε τα μάτια μας και να ξανασυναντηθούμε…

Η ανάρτηση – αποχαιρετισμός της οικογένειας στον πολεμιστή της ζωής Στράτο Ραφαήλ Μπίνη που έχασε την μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 9 ετών

Με μια συνταρακτική ανάρτηση στο fb η οικογένεια του Στράτου Ραφαήλ Μπίνη, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο το βράδυ της Τετάρτης (29/8), ανακοινώνει ότι το παιδί που συγκίνησε όλη την Καβάλα με την δύναμη και το πάθος για ζωή, δεν βρίσκεται ανάμεσα μας. Ο πιο όμορφος άγγελος θα βρίσκεται πλέον στην γη των αγγέλων. Ο πολεμιστής της ζωής θα είναι πάντα στην καρδιά της δίνοντας την υπόσχεση ότι δεν θα ξεχαστεί ποτέ μέχρι να συναντηθούν ξανά… Αξίζει να τονιστεί ότι επιθυμία της οικογένεια είναι να μην κατατεθούν στέφανα και τα χρήματα να δοθούν σε ανθρώπους που πάσχουν από καρκίνο




Ακολουθεί η  ανάρτηση της οικογένεια του Στράτου Ραφαήλ Μπίνη

«Ο πιο όμορφος άγγελος στην γειτονιά των αγγέλων…»

«Ο Στράτος μας έφυγε, ο δικός σας Στράτος που τόσο αγαπήσατε, από σήμερα θα βρίσκεται στη γη των Αγγέλων. Είμαστε σίγουροι πως θα είναι ο πιο όμορφος Άγγελος και οι παππούδες του θα τον περιμένουν με μια μεγάλη αγκαλιά.

Σ’ ευχαριστούμε Στράτο για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, θα είσαι πάντα στη καρδιά μας. Θα σ’ αγαπάμε πάντα μέχρι να κλείσουμε τα μάτια μας και να ξανασυναντηθούμε. Είσαι ένα σπάνιο παιδί, που πάλεψες για την ίδια τη ζωή. Πάντα σε αποκαλούσαμε πολεμιστή… γιατί πραγματικά πάλεψες σκληρά μέχρι τελευταία στιγμή. Στράτο ευχόμαστε να προσεύχεσαι και εσύ τώρα με τη σειρά σου, γι αυτούς που κάποτε προσευχήθηκαν για σένα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλο το κόσμο, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, που μας στήριξε και προσευχήθηκε για το παιδί μας.

Παρακαλούμε δεν επιθυμούμε κατάθεση στεφάνων, αντ’ αυτών παρακαλούμε να δοθούν τα χρήματα σε ανθρώπους που πάσχουν από καρκίνο.

Με εκτίμηση και αγάπη
Οι γονείς
Μπίνης Στυλιανος
Ηλιοπούλου Στεφανία
Μπίνης Παναγιώτης (αδερφός)»