Το «δώρο» του Στράτου στους φίλους του…

Η οικογένεια του Στράτου Ραφαήλ Μπίνη κατέθεσε 20 χιλ. ευρώ στο σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» για τις ανάγκες του σπιτιού - Μοιράστηκαν από 100 ευρώ σε κάθε ένα από 40 παιδιά που φιλοξενούνται εκεί

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα 40 περίπου παιδιά που φιλοξενούνται στο σπίτι του συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα». Ο φίλος τους, ο Στράτος Ραφαήλ Μπίνης, ο γενναίος πολεμιστής της ζωής, που δεν βρίσκεται πλέον μαζί μας τους δώρισε από 100 ευρώ για να πάρουν ότι θέλουν. Οι γονείς του, που στο διάστημα της νοσηλείας του φιλοξενήθηκαν στο συγκεκριμένο χώρο στην Αθήνα, θέλησαν να στηρίξουν αυτούς που στηρίζουν γονείς απ’ όλη την Ελλάδα στη μάχη που δίνουν μαζί με τα παιδιά τους, κατέθεσαν στον λογαριασμό της «Φλόγας» 20 χιλ. ευρώ για τη λειτουργία του σπιτιού, συνεχίζοντας έτσι την αλυσίδα αγάπης και φιλότιμου από γονιό σε γονιό.

Επιθυμία της οικογένειας ήταν ένα μέρος απ’ αυτά τα χρήματα να δοθούν στους άλλους πολεμιστές της ζωής, ως δώρο από τον Στράτο για να πάρουν ό,τι θέλουν…




Η είδηση έγινε γνωστή από την συγκινητική ανάρτηση που έγινε στην σελίδα του συλλόγου στο fb που αναφέρει τα εξής:

«Έκαναν ότι ήταν δυνατόν να γίνει…

Οι γονείς του Στρατή Μπίνη αγωνίστηκαν με δύναμη και πείσμα, έφτασαν στην άλλη άκρη της γης, αλλά τελικά δεν ήταν δυνατόν να κρατήσουν το αγόρι τους κοντά τους.

Το αποτέλεσμα δεν έχει να κάνει με τη δύναμη και τον αγώνα του παιδιού ή των γονιών, αλλά με αυτή του εισβολέα. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Υπάρχουν καλύτεροι και χειρότεροι εισβολείς. Υπάρχουν καλοί και κακοί καρκίνοι. Υπάρχουν περιπτώσεις ιάσιμες και μη.

Η οικογένεια είχε φιλοξενηθεί στο «Σπίτι» μας για όσο διάστημα χρειάστηκε να παραμείνει στην Αθήνα.

Οι γονείς του Στρατή, κατέθεσαν στη Φλόγα, 20.000 € για τα έξοδα λειτουργίας του Σπιτιού, για τους επόμενους γονείς και παιδιά που θα βρεθούν στη πόρτα μας.

Σήμερα, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας, μοιράσαμε από 100 € στο καθένα από τα 40 περίπου παιδιά που φιλοξενούνται αυτή την ώρα στο «Σπίτι», για να πάρουν ό,τι θέλουν, δώρο από τον φίλο τους, τον Στρατή.

Μια αλυσίδα αγάπης και φιλότιμου, από γονιό σε γονιό»!