Ο Όμιλος της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, η Καβάλα, ο Αλέξης Γούλας και ο Παύλος Μελάς

Στο πρόσωπο του τ. προέδρου των Δυτικομακεδόνων του νομού μας ο πρόεδρος του Ασφαλιστικού Ομίλου τίμησε την πόλη για την τοποθέτηση της προτομής του «Πρωτομάρτυρα της Μακεδονικής Ελευθερίας»

Για άλλη μια φορά η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ επέλεξε την πόλη της Καβάλας για τη διεξαγωγή του ετήσιου συνεδρίου της. Την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019, στο Batis Multiplex, συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες συνεργάτες του βορειοελλαδίτικου Ασφαλιστικού Ομίλου για να συζητήσουν το μέλλον της ασφαλιστικής αγοράς και τη θέση της εταιρίας σε αυτή.

Τις εργασίες του συνεδρίου κήρυξε ο πρόεδρος του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Μελάς Γιαννιώτης ο οποίος επεφύλασσε μία μικρή έκπληξη σε όλους τους παραβρισκόμενους, αφού έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Αλέξη Γούλα με την ιδιότητά του ως τ. προέδρου του Συλλόγου Δυτικομακεδόνων νομού Καβάλας.




Ο κ. Γιαννιώτης, Δυτικομακεδόνας στην καταγωγή, αναφέρθηκε στις προσπάθειες και το επίτευγμα του κ. Γούλα -«θαύμα» το είπε, χαρακτηριστικά- να πετύχει την τοποθέτηση προτομής του «Πρωτομάρτυρα της Μακεδονικής Ελευθερίας» Παύλου Μελά στο κέντρο της Καβάλας [διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ] και, στο πρόσωπό του, έδωσε τα «εύσημα» στην πόλη της Καβάλας για την πρωτοβουλία αυτή.

Άλλωστε, ο πρόεδρος της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ φέρει ως βαφτιστικό του όνομα -Μελάς- αυτό το αείμνηστου Μακεδονομάχου…

Παίρνοντας τον λόγο ο Αλέξης Γούλας ευχαρίστησε τον κ. Γιαννιώτη τόσο για την τιμή που του επιφύλαξε όσο και για τη στήριξή του στο έργο των Δυτικομακεδόνων της Καβάλας, μην παραλείποντας να επισημάνει πώς ό,τι κατάφερε ο ίδιος ως πρόεδρος, το κατάφερε με τη συμμετοχή και την ενεργό στήριξη όλου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Ο κ. Γούλας, τέλος, για τον λόγο αυτό επέδωσε στον κ. Γιαννιώτη μια αναμνηστική τιμητική πλακέτα.