Ηρακλίτσα Καβάλας: Κανένα ίχνος της 14χρονης Μαριάννας

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες για τον εντοπισμό της-Συγκινητικό το ενδιαφέρον του κόσμου και των κατοίκων της περιοχής

Κανένα ίχνος της 14χρονης Μαριάννας, δύο μέρες μετά από την εξαφάνισή της, καθώς οι οικείοι της κοπέλας έχασαν τα ίχνη της το μεσημέρι της Τρίτης 20 Αυγούστου 2019 στη Νέα Ηρακλίτσα του δήμου Παγγαίου, ενώ μια μέρα μετά -όπως επιτάσσει ο νόμος- ενεργοποιήθηκε από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ο συναγερμός Amber Alert για την εξαφάνιση ανηλίκων (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ).

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ενώ συγκινητική είναι και η ανταπόκριση του κόσμου, καθώς πέρα από την Αστυνομία και τις διασωστικές ομάδες, πολλοί  κάτοικοι της περιοχής μεμονωμένα κάνουν ό,τι μπορούν για να βρεθούν τα ίχνη της μικρής Μαριάννας.

Η Μαριάννα Π. έχει ύψος 1,63 μ., είναι 66 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν σορτσάκιλευκή αμάνικη μπλούζα με πολύχρωμες ρίγες και μπορντό αθλητικά παπούτσια μάρκας Kappa.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.