Καβάλα: Χωρίς αποτέλεσμα η αναζήτηση της 14χρονης Μαριάννας 20 μέρες μετά την εξαφάνισή της

Παραμένει η αγωνία για τη ζωή του μικρού κοριτσιού το οποίο εξαφανίστηκε στη Νέα Ηρακλίτσα Καβάλας-Συνεχίζονται οι έρευνες από την Αστυνομία

Κανένα σημείο ζωής δεν έχει δώσει η 14χρονη Μαριάννα Π. η οποία πριν από 20 μέρες εξαφανίστηκε στη Νέα Ηρακλίτσα Καβάλας (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ). «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μάλιστα, ανέφερε σε πρόσφατη ανακοίνωσή του ότι υπάρχει περίπτωση το κορίτσι να κρατείται παρά τη θέλησή του και να αδυνατεί να επικοινωνήσει με την οικογένειά του.

Παρά το ότι όσο περνάνε οι μέρες οι ελπίδες λιγοστεύουν, οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, ενώ αρκετοί πολίτες τηλεφωνούν στο 100 αναφέροντας ότι είδαν την κοπέλα σε διάφορα σημεία της πόλης, ωστόσο οι σχετικές έρευνες δεν απέδειξαν κάτι τέτοιο.

Σε ισχύ παραμένει και ο συναγερμός Amber Alert για την εξαφάνιση ανηλίκων, χωρίς να υπάρχει μέχρι τώρα κάποιο αποτέλεσμα για τα ίχνη της 14χρονης τα οποία χάθηκαν μυστηριωδώς.

Η Μαριάννα Π. έχει ύψος 1,63 μ., είναι 66 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν σορτσάκιλευκή αμάνικη μπλούζα με πολύχρωμες ρίγες και μπορντό αθλητικά παπούτσια μάρκας Kappa.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.