Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας: Στο Νοσοκομείο Καβάλας η δωρεά των 3 καρεκλών χημειοθεραπείας

Τα χρήματα προήλθαν από τα έσοδα του Kavala Night City Run 2019

Η προσπάθεια της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας για τη στήριξη του ογκολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Καβάλας ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 19/3 με την παράδοση των 3 καρεκλών χημειοθεραπείας – αιμοκάθαρσης που αγοράστηκαν από τα έσοδα του Kavala Night City Run. Κάθε χρόνο η ΛΦΚ μετατρέπει τα χρήματα που προκύπτουν από τον μεγάλο αγώνα που διοργανώνει σε χορηγία προς διάφορα ιδρύματα και φιλανθρωπικούς φορείς της περιοχής και φέτος επιλέχτηκε η στήριξη του ογκολογικού τμήματος με τις ειδικές καρέκλες που πληρούν τις προϋποθέσεις που τέθηκαν από τους υπευθύνους του τμήματος.

Προκειμένου μάλιστα να τακτοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες του εγχειρήματος, μέλη του ΔΣ της ΛΦΚ συναντήθηκαν με το διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας Ντίνο Κλειτσιώτη στα τέλη Ιανουαρίου.

Η ανακοίνωση της ΛΦΚ αναφέρει σχετικά:

«Παραδίδονται σήμερα στο ογκολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας τρεις καρέκλες χημειοθεραπείας-αιμοκάθαρσης σύμφωνες με τις προδιαγραφές που μας τέθηκαν από τους υπευθύνους του αρμόδιου τμήματος.




Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που συμμετείχατε σε αυτόν τον αγώνα, καθώς επίσης τους εθελοντές και τους χορηγούς μας, γιατί χάρις στη δική σας συνδρομή και συμβολή καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας».