Ο «ΦΙΛΟΣ» συνεχίζει να προσφέρει στην Καβάλα [φωτογραφίες]

Για 10η συνεχόμενη χρονιά ο σύλλογος αδελφοποίησης Νυρεμβέργης – Καβάλας προσφέρει Η/Υ στο Δήμο Καβάλας - Διαβάστε πόσους προσφέρει φέτος και πόσους έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια

Από το 2011 και κάθε χρόνο αδιάλειπτα, ο σύλλογος αδελφοποίησης Νυρεμβέργης – Καβάλας «ΦΙΛΟΣ» οργανώνει μια αποστολή Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (ΗΥ) και ηλεκτρονικού εξοπλισμού για τον δήμο Καβάλας, που αυτός με την σειρά του τα διαθέτει σε σχολεία, φορείς και συλλόγους.

Η φετινή αποστολή, η 10η κατά σειράν, περιλαμβάνει  67 ΗΥ και φορητούς (LapTop), καθώς επίσης και 3 εκτυπωτές. Προηγουμένως είχαν ήδη δωριθεί άλλοι 2 φορητοί για το ΚΥ Πρίνου και 1 φορητός για την Βίκυ Ξανθοπούλου, την βραβευθείσα σαν την καλύτερη δασκάλα στην Ευρώπη. Ακόμη, για την συμπλήρωση των παρελκόμενων (πχ φορτιστές, συσσωρευτές κτλ), ο σύλλογός έχει δαπανήσει το ποσό των 1044 €. Στην ίδια αποστολή θα υπάρχουν επιπλέον και 10 ΗΥ για το 1ο δημοτικό σχολείο Χρυσούπολης, και 1 ΗΥ με οθόνη για τον εκπολιτιστικό σύλλογο Γραβούνας.

Από το 2011 μέχρι και σήμερα ο σύλλογός «ΦΙΛΟΣ» έχει διαθέσει για την Καβάλα και τους όμορους δήμους συνολικά 463 ΗΥ, 45 φορητούς, 102 οθόνες, 8 εκτυπωτές, 5 σκάνερ, 4 ρούτερ και έχει δαπανήσει πάνω από 5.000 € για την συμπλήρωση του παρελκόμενων.

Όπως πάντα σε αυτή την προσπάθεια αρωγός και συμπαραστάτης είναι η εταιρεία Semikron Elektronik GmbH & Co.KG, την οποία ο Σύλλογος με ανακοίνωση του ευχαριστεί ολόθερμα για τις γενναίες δωρεές τους.