ΠΑΕ ΑΟΚ για τον θάνατο του Τάσου Μεταξά: Καλό ταξίδι, αγαπημένε μας φίλε

Ανακοίνωση της διοίκησης της ΠΑΕ στην οποία εκφράζεται η θλίψη για το θάνατο, του φίλου και πρώην παράγοντα της ομάδας

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για το θάνατο του Τάσου Μεταξά εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΚ Καβάλα 1965. Ο ξαφνικός χαμός του, το μεσημέρι της Τετάρτης 19/8, συγκλόνισε την οικογένεια της ομάδας που τόσο πολύ αγάπησε και στήριξε με όλες του τις δυνάμεις, ως φίλαθλος αλλά και ως διοικητικός παράγοντες. «Ο Τάσος ήταν ένας γνήσιος ΑΟΚτσής» αναφέρεται μεταξύ των άλλων στην ανακοίνωση όπου τονίζεται η σημαντική του προσφορά στα κοινά στην κοινωνία της Καβάλας.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 εκφράζει βαθιά θλίψη και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Τάσου Μεταξά, ο οποίος έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή. Ο Τάσος Μεταξάς, ένας γνήσιος ΑΟΚτσής, έχει γράψει τη δική του ιστορία για δεκαετίες, τόσο ως φίλαθλος, όσο και ως διοικητικός του παράγοντας και με την αγάπη για την ομάδα του και το ποδόσφαιρο, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα.

Όλοι εμείς στην ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, αισθανόμαστε συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό θάνατο του Τάσου Μεταξά, ενός σπάνιου και μοναδικού ανθρώπου, ο οποίος πέρα από την πολύ σημαντική του προσφορά στα κοινά, στην κοινωνία της Καβάλας και στον επαγγελματικό και συνδικαλιστικό χώρο του  νομού μας, αφιέρωσε με πάθος και ανιδιοτέλεια τη ζωή του στον ΑΟΚ ενώ ήταν ένα από τα πιο δραστήρια αλλά και ιδρυτικά στελέχη της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας.

Ο Τάσος Μεταξάς, αφήνει πίσω του μόνο φίλους και βεβαία την μοναδική του οικογένεια στην οποία εκφράζουμε την οδύνη και την βαθύτατη θλίψη μας.
Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φίλε.
Καλό Παράδεισο».