«Να στηρίξουμε οικονομικά τη 18χρονη Χριστιάνα»

Εξαιρετικά επείγουσα ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων του Δήμου Καβάλας για το κορίτσι που πάσχει από επιθετικό καρκίνο και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης σε κρίσιμη κατάσταση

Με μια εξαιρετικά επείγουσα ανακοίνωση η Ένωση Γονέων του Δήμου Καβάλας καλεί όλο τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της 18χρονης Χριστιάνας Λέσι που πάσχει από επιθετικό καρκίνο και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης σε κρίσιμη κατάσταση.

Η νεαρή χρειάζεται άμεσα οικονομική βοήθεια και η Ένωση καλεί τους Συλλόγους των γονέων κάθε σχολείου αλλά και όποιον άλλον επιθυμεί να καταθέσει χρήματα σε συγκεκριμένους αριθμούς λογαριασμού.

Η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων Δήμου Καβάλας αναφέρει σχετικά:

«Υπάρχει άμεση ανάγκη οικονομικής στήριξης της οικογένειας της Χριστιάνας Λέσι, 18 ετών, από την Καβάλα, που πάσχει από επιθετικό καρκίνο και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης σε κρίσιμη κατάσταση. Ως Ένωση Γονέων παίρνουμε την πρωτοβουλία για να κάνουμε γνωστή την ανάγκη της οικογένειας και παρακαλούμε όλους τους Συλλόγους Γονέων  και όποιον άλλον επιθυμεί, να βοηθήσει οικονομικά.

Αριθμός λογαριασμού ALPHA Bank:
GR0701405890589002101040808
Δικαιούχοι : LLESHI ETLEVA
LLESHI KRISTANA
LLESHI MARIO

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων».