Μάκης Καρράς: Ένας μουσικός που έρχεται από τη Θράκη και «ποντάρει» στον τόπο του [βίντεο]

Ο μουσικός από την Κομοτηνή «συστήνεται» στο κοινό μέσα από την αγάπη του για τη μουσική και το νέο του τραγούδι και βίντεο κλιπ

Ο Μάκης Καρράς είναι ένας νέος καλλιτέχνης με έμφυτο ταλέντο στον χώρο της μουσικής. Με καταγωγή από την Κομοτηνή, εργάζεται από πολύ μικρή ηλικία στον χώρο με συνεργασίες στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, όπως τη Γερμανία, τη Βουλγαρία, την Τουρκία και τη Ρουμανία.

Θυμίζοντας λαϊκούς καλλιτέχνες άλλης εποχής, αλλά με σύγχρονη διάθεση, ξεκίνησε από το ραδιόφωνο και παράλληλα εργάστηκε ως dj και performer σε clubs, cafe και beach bars και πλέον κάνει ένα πιο δυναμικό «μπάσιμο» στα μουσικά δρώμενα με το τραγούδι του «Θα στην κάνω την ζημιά» σε μουσική και στίχους δικούς του και με βίντεο κλιπ το οποίο γυρίστηκε από την Joy Production Cinematography στην Κομοτηνή και σε διάφορα σημεία του Νομού Ροδόπης.

Πέραν του ταλέντου του και της αγάπης του για τη μουσική, ο Μάκης Καρράς «ποντάρει» στον τόπο του τόσο σε επίπεδο συνεργασιών όσο και παραγωγών, ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες για τον χώρο, έχοντας ως «σύνθημα» ότι οι νέοι καλλιτέχνες εκτός του κέντρου όχι μόνον αξίζουν ευκαιρίες, αλλά τις δικαιούνται λόγω της δουλειάς τους, της συνέπειάς τους και του έμφυτου ταλέντου τους.

Video clip-Info

  • Editing-Σκηνοθεσία-Διεύθυνση Φωτογραφίας: Τζιχάν Μποδούρ-Γιάννης Νταρίδης
  • Μαέστροι: Φώτης Ζανελάρης, Δημήτρης Μερτνίκος, Βάγιος Τίτος
  • Συμμετέχουν: Μουχαμμέτ Σαλήμ-Κοραΐ Μουχσίν
  • Χορηγοί: Νίκος Παπακωνσταντίνου, Μάκης Παπαδίνας, Σπύρος Θυμικιώτης, Φαντιλέ Χουσεΐν, Έλλη Τσομπανίδου, Τουρχάν Μουσταφά, Πέτρος Καραβέτης

Ακούστε το τραγούδι και δείτε το βίντεο κλιπ