Ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Καβάλας κοντά στους σεισμοπαθείς της Λάρισας

Ο Όμιλος απέστειλε μια παλέτα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες κατοίκους της περιοχής

Μια παλέτα γεμάτη με τρόφιμα, και είδη πρώτης ανάγκης αναχώρησε την Τετάρτη 21/4/21 για τον Τύρναβο, από το Ροταριανό Όμιλο Δυτικής Καβάλας προκειμένου να διανεμηθούν στους πληγέντες κατοίκους των Δήμων του Νομού Λάρισας για κάλυψη των αναγκών των .

Την παλέτα αναμενόταν να παραλάβει την Πέμπτη 22 του μηνός στον Τύρναβο η Γραμματεύς της 2484 Ροταριανής Περιφέρειας Ροτ. Ελένη Κατσαούνη.

Από το Ροταριανό Όμιλο Δυτικής Καβάλας τονίζουν ότι «είναι γεγονός πως μέσα από την Παγκόσμια Οργάνωσή µας, απολαµβάνουµε όχι µόνο τη χαρά της Φιλίας και της Συναδέλφωσης αλλά και της προσφοράς των υπηρεσιών µας προς το συνάνθρωπο .

Με Ροταριανή συνείδηση και αγάπη προγραμματίζουμε, σχεδιάζουμε και αξιοποιούμε τη θέληση και τη δύναμη που µας δίνει το Ρόταρυ προκειμένου να  υλοποιήσουμε µε έργα προσφοράς και ανακούφισης την κοινωνία μας που πλήττετε κατά καιρούς .

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Διανομής Τροφίμων και Εμπορευμάτων του Δημητρίου Καβούκη που ανέλαβε δωρεάν την μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας».