Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας: Πασχαλινά Δώρα και ευχές στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και στο 2ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Καβάλας

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη εν όψει των εορτών του Πάσχα

Στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και στο 2ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Καβάλας προκειμένου να προσφέρει λαμπάδες και πασχαλινά αυγά  στους μαθητές και στις μαθήτριες των Ειδικών Σχολείων, ενόψει των εορτών του Πάσχα, βρέθηκε την Παρασκευή 23 Απριλίου ο Κώστας Αντωνιάδης.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, όπου τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας δήλωσε τα εξής: «Σήμερα βρεθήκαμε δίπλα στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς της πόλης μας, προσφέροντάς τους πασχαλινά δώρα. Συνομιλήσαμε με τα παιδιά και τους γονείς και δώσαμε τα συγχαρητήριά μας στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι κάνουν ένα σπουδαίο έργο. Αυτά τα σχολεία έχουν καταφέρει να παραμείνουν ζωντανοί οργανισμοί στο εκπαιδευτικό σύστημα. Όπως επίσης έχουν καταφέρει να αναπτύξουν τα παιδιά δεξιότητες που θα τα βοηθήσουν αύριο στην κοινωνία. Τα Ειδικά Σχολεία επιτελούν πολύ σημαντικό ρόλο και βοηθούν τα παιδιά και τις οικογένειές τους, οι οποίοι αξίζουν τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων μας. Τους εύχομαι καλό Πάσχα με υγεία»