ΠΕ Καβάλας: Απινιδωτής στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ της Καβάλας

Επίσκεψη στο χώρο από τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη και τον Νομίατρο Χρήστο Παπαδόπουλο

Στο Yπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καβάλας, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Κώστα Πανταζή, προκειμένου να επιβλέψουν την εγκατάσταση και τη λειτουργία ενός ακόμη απινιδωτή που τοποθετήθηκε σε εξωτερικό χώρο και συγκεκριμένα στην είσοδο του ΚΤΕΛ Καβάλας, βρέθηκε την Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Καβάλας Χρήστο Παπαδόπουλο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας δήλωσε τα εξής: «Καταρχήν να ευχαριστήσω το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καβάλας για αυτή την πρωτοβουλία της εγκατάστασης ενός απινιδωτή, διότι προέχει η υγεία των πολιτών. Όπως γνωρίζετε η ΠΕ Καβάλας προέβη στην αγορά 10 εξωτερικών αυτόματων απινιδωτών οι οποίοι έχουν ήδη εγκατασταθεί σε επιλεγμένους πολυσύχναστους και εύκολα προσβάσιμους χώρους εντός του αστικού ιστού της πόλης της Καβάλας, ενώ έχει προγραμματίσει για το 2022 την αγορά και άλλων 10 απινιδωτών.

Οι απινιδωτές συνιστούν μία σπουδαία προσφορά στον συνάνθρωπο και στην ίδια τη ζωή. Με υπευθυνότητα, προγραμματισμό και προπάντων με σεβασμό και ενεργό ενδιαφέρον απέναντι στον κάθε συμπολίτη μας, αναλαμβάνουμε μία ουσιαστική πρωτοβουλία, η οποία συμβάλλει στην παροχή  πολύτιμης βοήθειας, προκειμένου να σωθεί όταν και εφόσον παραστεί ανάγκη, μια ανθρώπινη ζωή».