Ένας Καβαλιώτης beatmaker «κατακτά» τον… KOSMOS! [βίντεο-φωτογραφίες]

Ο «δικός μας» Moody Sanchez θα είναι ο «μεσονύχτιος επισκέπτης» στο ethnic ραδιόφωνο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας

Το Lab Sat του πολλυσυλλεκτικού σταθμού της Ελληνικής Ραδιοφωνίας KOSMOS 93,6 φιλοξενεί ως «Midnight Guest», τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου 2022 ένα mixtape ενός Καβαλιώτη beatmaker, του Moody Sanchez.

Γνωστός στην Καβάλα από τις συχνές εμφανίσεις του στην πόλη αλλά και μέσα από το συγκρότημα του οποίου ηγείται, τους Gangsters of Love, ο Moody Sanchez θα «κατακτήσει» τη συχνότητα του KOSMOS Radio της ΕΡΑ στο πλαίσιο μιας σειράς εκπομπών που παρακολουθούν πολλοί λάτρεις του είδους.

Το KOSMOS Radio εκπέμπει στην Καβάλα από τη συχνότητα των 97,5 στα FM.

Ο Έλληνας beatmaker από την Καβάλα Moody Sanchez ασχολείται ενεργά με το hip-hop από τις αρχές του 2000 και από το 2012 ασχολείται αποκλειστικά με το beat making συνθέτοντας hip hop, trip hop και downtempo beats με επιρροές από soul, funk, jazz, και disco.

Μετά από project και συνεργασίες (όπως με τους Gozar Studio Production), καταλήγει στη δημιουργία της «Rebel Funk Orchestra» ένα instrumental σχήμα που συνδυάζει υπολογιστές και jam από φυσικά όργανα. Το 2015 ιδρύει τους «The Gangsters Of Love», ένα συγκρότημα με δύο τραγουδιστές, δύο πιανίστες, μπασίστα και σαξοφωνίστα, ενώ συνεργάστηκε στενά με τον Στέφανο Λαζαρίνο (Kashmir, Superclean, Γιάννης Αγγελάκας & οι Επισκέπτες, Xaxakes). Η πρώτη προσωπική του κυκλοφορία έγινε το 2013 και ακολούθησαν δύο άλμπουμ σε παραγωγή των Super Clean Productions και του Cayetano.

Ο Moody Sanchez είναι συνιδρυτής του μουσικού καναλιού “Never Skip The Intro” στο YouTube και της street art κολεκτίβας “Sex Pizza & Zombie Music”. Έχει εμφανιστεί στη σκηνή με συγκροτήματα όπως οι Dub Pistols, οι Monophonics, ο Boogie Belgique, ο Poldoore και άλλοι.