Ο Γιάννης Κανίογλου ομορφαίνει (και) το 24ο Δημοτικό Σχολείο

Ο Καβαλιώτης ζωγράφος, σε συνεργασία με μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του Συλλόγου των Κατοίκων της Νεάπολης, έδωσε χρώμα στο τοίχο που περιβάλλει τον προαύλιο χώρο του σχολείου

Αποτελεί σημείο αναφοράς των εθελοντικών δράσεων που πραγματοποιούνται στην Καβάλα τους τελευταίους μήνες, δίνοντας το καλό παράδειγμα τόσο στα παιδιά, όσο και στους μεγάλους.

Ο λόγος για τον γνωστό ζωγράφο, Γιάννη Κανίογλου, ο οποίος αφήνει εσχάτως το αποτύπωμά του και στο 24ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας!

Το πρωί του Σαββάτου 9 Απριλίου 2022, μετά την προεργασία που έκαναν τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του Συλλόγου των Κατοίκων της Νεάπολης, δημιούργησε εικόνες και έδωσε περισσότερο χρώμα στο τοίχο που περιβάλλει τον προαύλιο χώρο του εν λόγω σχολείου, εμπιστεύομενος τη όρεξη και την φαντασία των μαθητών.

Ο κ. Κανίογλου δείχνει τον δρόμο της ανιδιοτελούς προσφοράς σε όλους μας. Ο τρόπος με τον οποίο καταθέτει την αγάπη του για τα παιδιά, το περιβάλλον και την πόλη του, ας γίνει ο φωτεινός μας οδοδείκτης!