Βοήθησε και εσύ να αγοραστούν ποδηλατάκια για την Παιδοογκολογική Κλινική του ΑΧΕΠΑ

Εκστρατεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλίππων, για τη συγκέντρωση χρημάτων, προκειμένου η κλινική να προμηθευτεί τα ειδικά τροποποιημένα ποδήλατα στα οποία θα τοποθετείται ο ορός του κάθε παιδιού

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλίππων συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια  από το έτος ίδρυσης και στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς αποφάσισε να συγκεντρώσει χρήματα για να χορηγηθούν ειδικά τροποποιημένα ποδηλατάκια στην Παιδοογκολογική Κλινική του ΑΧΕΠΑ.

Στα ποδηλατάκια αυτά θα υπάρχει ειδική κατασκευή πίσω, στην οποία θα τοποθετείται ο ορός του παιδιού ώστε να το διευκολύνει. Δυστυχώς αυτά τα παιδιά αναγκάζονται να μένουν αρκετό καιρό στις κλινικές και έχουν ανάγκη το παιχνίδι ώστε να βελτιώνεται η ψυχολογία τους.

Την κατασκευή αυτή στα ποδηλατάκια  εφάρμοσε για πρώτη φορά στο εργαστήρι κατασκευής ποδηλάτων στην Θεσσαλονίκη Why Not Cycles, ο  Κώστας Σιμελίδης του οποίου η προσφορά σε τέτοιες δράσεις είναι ανεκτίμητη.

Ο σύλλογος θα συνεργαστεί με το συγκεκριμένο εργαστήριο για την προσφορά αυτή και θα ήταν σημαντικό να συμβάλλει και όποιος άλλος το επιθυμεί.

Ήδη ο σύλλογος θα αγοράσει ένα ποδήλατο με τα έσοδα από την λαχειοφόρο αγορά του πανηγυριού μας που πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουλίου 2022 με μεγάλη επιτυχία.

Αν συγκεντρωθούν  περισσότερα χρήματα θα διατεθούν για την αγορά και προσφορά των ποδηλάτων σε άλλη παιδοογκολογική της Ελλάδας.

Αν κάποιος ενδιαφέρετε να προσφέρει οποιοδήποτε ποσό παρακαλούμε να επικοινωνήσει με την πρόεδρο του  συλλόγου στο τηλ 6946989044 κ. Σογαντζή Βάσω.