Δήμος Καβάλας: «Κλείνει» η Παναγία για τα αυτοκίνητα

Απόφαση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο πλαίσιο διεξαγωγής των εκδηλώσεων του Cosmopolis Festival 2022

Ανακοινώνεται η λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Cosmopolis Festival 2022 στην περιοχή της Παναγίας.

Συγκεκριμένα θα ισχύουν τα παρακάτω:

  • Απαγόρευση στάσης-στάθμευσης όλων των οχημάτων στις παρακάτω οδούς και τμήματα οδών:
  • Απαγόρευση της στάσης-στάθμευσης όλων των οχημάτων από την συμβολή των οδών Θ. Πουλίδου με την οδό Μεχμέτ Αλή έως και την άκρη της χερσονήσου και στις δύο πλευρές του τμήματος της οδού.

Η ανωτέρω ρύθμιση θα έχει ισχύ για το χρονικό διάστημα από την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 μέχρι και την Τρίτη 2 Αυγούστου 2022.

  • Απαγόρευση της στάσης-στάθμευσης των οχημάτων στον χώρο στάθμευσης αριστερά της Θ. Πουλίδου (κάτωθεν της παιδικής χαράς).

Η ανωτέρω ρύθμιση θα έχει ισχύ για το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 μέχρι και την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022.

  • Απαγόρευση της στάσης-στάθμευσης των οχημάτων μπροστά από τον προαύλιο χώρο του 5ου Γυμνασίου Καβάλας και για το τμήμα από την είσοδο μέχρι το τέλος της περίφραξής του.

Η ανωτέρω ρύθμιση θα έχει ισχύ για το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 μέχρι και την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022.

  • Απαγόρευση της στάσης-στάθμευσης των οχημάτων δεξιά (κατεύθυνση εισόδου προς την χερσόνησο) της οδού Θ.Πουλίδου στο τμήμα έμπροσθεν και κατά μήκος της όψης του κτιρίου του ΙΜΑΡΕΤ έως το τέλος της οδού.

Η ανωτέρω ρύθμιση θα έχει ισχύ για το χρονικό διάστημα από την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 μέχρι την Τρίτη 2 Αυγούστου 2022.

  • Απαγόρευση της στάσης-στάθμευσης των οχημάτων στον χώρο της πλατείας Μεχμέτ Αλή και κάτω από αυτήν (μπροστά από το άγαλμα και πίσω στο θεατράκι) για το χρονικό διάστημα ισχύος της απαγόρευσης της κυκλοφορίας στην οδό Θ. Πουλίδου.

Η ανωτέρω ρύθμιση θα έχει ισχύ για το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 μέχρι και την Τρίτη 2 Αυγούστου 2022 και για τις ώρες από 16 : 00 μμ έως 24:00 μμ.

  • Απαγόρευση της στάσης-στάθμευσης των οχημάτων στην οδό Θ. Πουλίδου από το ύψος της συμβολής της με την Οδό Γραβιάς και μέχρι το τέρμα αυτής στην άκρη της χερσονήσου, και για το χρονικό διάστημα ισχύος της απαγόρευσης της κυκλοφορίας στην οδό Θ. Πουλίδου.

Η ανωτέρω ρύθμιση θα έχει ισχύ για το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 μέχρι και την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 και για τις ώρες από 16:00 μμ έως 24:00 μμ.

Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στις παρακάτω οδούς και τμήματα οδών:

  • Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της οδού Θ.Πουλίδου (εκτός των οχημάτων έκτακτης ανάγκης, ταξί, τουριστικού τραίνου (επί του άξονα Θ.Πουλίδου-Μεχμέτ Αλή-Ιουστινιανού) των οποίων η κίνηση δύναται να γίνεται εκ περιτροπής – βάση των οδηγιών και εντολών της υπηρεσίας διαχείρισης και ρύθμισης της κυκλοφορίας (Τμήμα Τροχαίας Καβάλας) – ανάλογα με τις συνθήκες φόρτου των πεζών, ώστε να εξασφαλίζεται πάντα η ασφαλής κυκλοφορία των πεζών) από το ύψος της συμβολής της με την Οδό Γραβιάς και μέχρι το τέρμα αυτής στην άκρη της χερσονήσου.

Η ανωτέρω ρύθμιση θα έχει ισχύ για το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 μέχρι και την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 και για τις ώρες από 16:00 μμ έως 24:00 μμ.