Δήμος Καβάλας-Πανελλαδικές: 1.000 ευρώ στους 10 νεοεισαχθέντες που πέτυχαν τις μεγαλύτερες βαθμολογίες

Το μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη προς όσους και όσες πέτυχαν, αλλά και προς εκείνους που δεν κατάφεραν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Μήνυμα προς όσους και όσες πέτυχαν, αλλά και προς εκείνους που δεν κατάφεραν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση απηύθυνε ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι ο Δήμος Καβάλας θα επιβραβεύσει για μία ακόμη χρονιά με 1.000 ευρώ τους 10 νεοεισαχθέντες φοιτητές και φοιτήτριες του Δήμου που πήραν τις μεγαλύτερες βαθμολογίες σε όλες τις κατηγορίες.

Το μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας

Συγχαίρω όλους και όλες που, μετά τα μαθητικά θρανία, ετοιμάζεστε να γεμίσετε τα αμφιθέατρα των δημόσιων πανεπιστημίων της χώρας μας. Εύχομαι η πορεία σας στο γνωστικό αντικείμενο που επιλέξατε να γεμίσει δημιουργικά τα νιάτα σας, να σας ευαισθητοποιήσει περισσότερο ως ενεργούς πολίτες και, στο τέλος, η κοινωνία να δεχτεί τις πολύτιμες επιστημονικές γνώσεις σας.

Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, ο Δήμος Καβάλας θα βραβεύσει για μία ακόμη χρονιά με 1.000 ευρώ τους 10 νεοεισαχθέντες συνδημότες μας που πήραν τις μεγαλύτερες βαθμολογίες σε όλες τις κατηγορίες.

Όσοι δεν τα καταφέρατε, θα ήταν καλό να μην εγκαταλείψετε την προσπάθειά υλοποίησης των ονείρων σας. Το αύριο δεν ορίζεται μόνον από μια επιτυχία στις εξετάσεις. H ηλικία σας σας επιτρέπει να αγωνίζεστε.