Καβάλα: Η παραλία της Καλαμίτσας έγινε ένα… υπαίθριο εργαστήρι γλυπτικής [φωτογραφίες]

Τα κουβαδάκια τους και σε άλλη... δημιουργική παραλία: Δήμος Καβάλας και Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης-Καλαμίτσας διοργάνωσαν τον 1ο διαγωνισμό γλυπτικής στην άμμο

Με τον πιο δημιουργικό τρόπο πέρασαν το πρωινό της Κυριακής 31 Ιουλίου 2022 τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπούπολης-Καλαμίτσας, καθώς πήραν μέρος στον 1ο διαγωνισμό γλυπτικής στην άμμο!

Μικροί και μεγάλοι, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του προέδρου του εν λόγω Συλλόγου, Νίκου Μωυσίδη, έφτιαξαν ομάδες, έφεραν τα εργαλεία τους, φτυαράκια και κουβαδάκια και προσπάθησαν αφενός μεν να αφήσουν το αποτύπωμά τους στην παραλία της Καλαμίτσας και αφετέρου να κερδίσουν τα τρία βραβεία του διαγωνισμού.

Τον πρώτο διαγωνισμό γλυπτικής στην άμμο είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει και ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ο οποίος συνεχάρη τους διοργανωτές για την υλοποίηση μιας τόσο πρωτότυπης ιδέας, ενώ παράλληλα τόνισε για μία ακόμη φορά πως όλες οι παράλιες της περιοχής μας είναι κατάλληλες για κολύμβηση, όπως προκύπτει από τους ελέγχους των αρμοδίων φορέων το τελευταίο χρονικό διάστημα.