ΔΕΥΑ Καβάλας: Κλειστή για τα οχήματα η ανηφόρα της οδού Αβέρωφ και η οδός Ναυπλίου

Λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης και εργασιών για την εγκατάσταση συστήματος τηλεελέγχου αποφασίστηκε η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα δύο αυτά σημεία

Σε δύο σημεία θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην πόλη της Καβάλας εξαιτίας παρεμβάσεων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης.

Η πρώτη, που θα διαρκέσει 5 ημέρας, αφορά την κομμάτι της οδού Αβέρωφ στην πλατεία Καπνεργάτη (την ανηφόρα), από το ύψος του πεζοδρόμου της Μ. Αλεξάνδρου έως την Ομόνοια, λόγω της εκτέλεσης εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «Σας ενημερώνουμε ότι η ΔΕΥΑ Καβάλας από την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 08:00 έως το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 15:00, θα προχωρήσει σε απαραίτητες εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης στην οδό Αβέρωφ από τη συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου έως τη συμβολή της με την οδό Ομονοίας, στο πλαίσιο του έργου «Κατασκευή δικτύου ύδρευσης Δήμου Καβάλας – Ολοκλήρωση εσωτερικού δικτύου πόλης Καβάλας». Στο πλαίσιο των εργασιών αυτών θα διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων από την Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 08:00 έως το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 15:00, στην οδό Αβέρωφ από τη συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου έως τη συμβολή της με την οδό Ομονοίας».

Η δεύτερη αφορά την οδό Ναυπλίου, όπου για δύο ημέρες θα γίνουν εργασίες για την τοποθέτηση του συστήματος ελέγχου διαρροών (τηλεέλεγχος / τηλεχειρισμός) στο δίκτυο ύδρευσης. Στην ουσία η απαγόρευση κυκλοφορίας αφορά την είσοδο στη συγκεκριμένη οδό από την 7ης Μεραρχίας, η οποία θα γίνεται από την οδό Εγνατίας! Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι η ΔΕΥΑ Καβάλας από την Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 08:00 έως την Τετάρτη 07 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 20:00, θα προχωρήσει σε απαραίτητες εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης στην οδό Ναυπλίου, στο πλαίσιο του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου διαρροών (τηλεέλεγχος / τηλεχειρισμός) σε υφιστάμενα δίκτυα ύδρευσης του Δήμου Καβάλας». Στο πλαίσιο των εργασιών αυτών, από την Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 08:00 έως την Τετάρτη 07 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 20:00, θα υπάρξει απαγόρευση εισόδου και εξόδου οχημάτων από την οδό 7ης Μεραρχίας προς και από την οδό Ναυπλίου, αντίστοιχα. Η είσοδος – έξοδος στην οδό Ναυπλίου για τους κατοίκους της περιοχής θα γίνεται από τις οδούς Εγνατίας και Αλκίνοου.