Σύλλογος «Θυάτειρα»: Κοινωνική αποστολή εξετελέσθη…

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου, καθώς και του Συλλόγου Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Καβάλας και του Εμπορικού Συλλόγου Φιλίππων, παρέδωσαν στον Δήμαρχο Καβάλας δύο απινιδωτές

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου «Θυάτειρα», του Συλλόγου Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Καβάλας και του Εμπορικού Συλλόγου Φιλίππων, με επικεφαλής τους προέδρους των Συλλόγων Γιώργο Παπαγιαννόπουλο, Θόδωρο Χατζηχρήστο και Ευγενία Φιλόσογλου αντιστοίχως, παρέδωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου 2022 στον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη και στον Αντιδήμαρχο Πρωτογενούς Τομέα και Κοινοτήτων, Θόδωρο Παπαδόπουλο, δύο απινιδωτές.

Η προμήθεια των απινιδωτών έγινε από τα έσοδα του Συλλόγου «Θυάτειρα» από τη συναυλία Μαρινέλλας και Μάριου Φραγκούλη που πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουλίου 2022 στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων, στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου των 100 χρόνων από την ίδρυση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας.

Ο Σύλλογος «Θυάτειρα», αποδεχόμενος πρόταση των παραπάνω επαγγελματικών και δεδομένου ότι η συναυλία είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα με σκοπό την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας, προσέφεραν τους δύο απινιδωτές.

Πρόκειται για:

  • 2 SMARTY SAVER αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές
  • 2 ARMY green outdoor cabinet with inlay and alarm

Οι απινιδωτές θα εγκατασταθούν σε δύο καίρια σημεία των Κρηνίδων και θα συντηρούνται με ευθύνη του Δήμου Καβάλας.

Ο κ. Μουριάδης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των Συλλόγων, επισημαίνοντας ότι με τη χειρονομία τους αναπτύσσουν τη λογική της χορηγίας και κάνουν τους πολίτες να νοιώθουν ότι συμβάλλουν στη διάσωση ανθρωπίνων ζωών, αφού με το εισιτήριό τους έγινε η προμήθεια των απινιδωτών.