Καβάλα: Για πρώτη φορά κοινός αγιασμός για όλους τους Συλλόγους στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πυθαγόρας» [φωτογραφίες]

Το Πολιτιστικό Κέντρο «ξαναζωντανεύει» μετά από δυο χρόνια περιορισμών λόγω πανδημίας, με τους Συλλόγους να ξεκινάνε τη νέα χρονιά όλοι μαζί από την ίδια «αφετηρία»

Με πρωτοβουλία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Πολιτιστικού Κέντρου «Πυθαγόρας» στην Καβάλα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου 2022 ο αγιασμός για τη νέα χρονιά, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο αγιασμός έγινε για πρώτη φορά παρουσία όλων των Συλλόγων οι οποίοι δραστηριοποιούνται στις αίθουσες του Πολιτιστικού Κέντρου.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Καβάλας, Απόστολος Μουμτσάκης τόνισε κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ότι «το Πολιτιστικό Κέντρο ξαναποκτάει ζωή μετά από δύο χρόνια. Ευχαριστώ όλους εσάς που τα δύσκολα αυτά χρόνια των περιορισμών λόγω κορονοϊού κρατήσατε ζωντανό τον πολιτισμό και την παράδοση».

Δήλωσε, επίσης, ότι αισθάνεται χαρούμενος που «για πρώτη φορά κάνουμε έναν κοινό αγιασμό και από εδώ και στο εξής έτσι θα πορευόμαστε, όλοι μαζί», ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι «και το κράτος θα σταθεί και αυτό στο πλευρό των Πολιτιστικών Συλλόγων».