Νέα θητεία στην ηγεσία του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας για την Αναστασία Αντωνίου

Ανακοινώθηκε επίσημα η σύνθεση του νέου ΔΣ του Συλλόγου, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ύστερα από την επικύρωση των αποτελεσμάτων των εκλογών από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Για δεύτερη συνεχόμενη θητεία θα συνεχίσει στην ηγεσία του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας η Αναστασία Αντωνίου. Αυτό προέκυψε από τη συγκρότηση σε σώμα του νέου ΔΣ του Συλλόγου που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές που πραγματοποιήθηκαν, τα αποτελέσματα της οποίας επικυρώθηκαν από τον Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης.
Στο νέο διοικητικό σχήμα του Ιατρικού Συλλόγου, που αποτελείται από 7 γυναίκες και 4 άνδρες, αντιπρόεδρος θα είναι η Δέσποινα Ιατρού και Γεν. Γραμματέας η Παναγιώτα Χλωροπούλου.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:
«Μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, από τον Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, και κατόπιν της Συνεδρίασης της 3ης Νοεμβρίου 2022, συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο σε Σώμα με την εξής σύνθεση.
Πρόεδρος: Αντωνίου Αναστασία
Αντιπρόεδρος: Ιατρού Δέσποινα
Γεν. Γραμματέας: Χλωροπούλου Παναγιώτα
Ταμίας: Τζαναβάρη Άννα
Μέλη: Βάτκαλης Νικόλαος, Βέλκου Ζωγραφιά, Ευτυχιάκος Νικόλαος, Μελισσοπούλου Χαριτίνη, Μήτρας Θεόδωρος, Μποσινάκη Κατερίνα, Τεπελόπουλος Γεώργιος».