Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ένωσης Ελλήνων Φυσικών: Η πρωτιά έγινε… φυσική θέση για το Γυμνάσιο Νέας Περάμου Καβάλας

Το σχολείο κατέκτησε το 1ο βραβείο και μάλιστα για 2η συνεχόμενη χρονιά στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό με θέμα «Θέλουμε Πειράματα»

Το Γυμνάσιο Νέας Περάμου Καβάλας κατέκτησε το 1ο βραβείο και μάλιστα για 2η συνεχόμενη χρονιά στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών με θέμα «Θέλουμε Πειράματα» κατά το προηγούμενο σχολικό έτος 2021-2022, με την τελετή απονομής των βραβείων να γίνεται το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ στη Θεσσαλονίκη.

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών βράβευσε συνολικά 530 μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από τη Μακεδονία, την Ήπειρο και τη Θράκη, που διακρίθηκαν σε γραπτούς Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικής, στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Φυσικής και φυσικά στον διαγωνισμό «Θέλουμε Πειράματα».

Οι μαθητές (Μουρατίδης Άγγελος, Μπιλικαΐδης Γιώργος, Μπιλικαΐδης Πέτρος, Μπλούχος Αριστοφάνης, Πούλος Αθανάσιος, Σκαμνιώτη Γεωργία, Χακμπάλλα Ύλλκα) με τη συνοδεία του υπεύθυνου καθηγητή τους, Χρήστου Χρηστίδη, παρουσία των γονέων τους, παρέλαβαν τα βραβεία.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου συγχαίρει όλα τα παιδιά και εύχεται να ακολουθήσουν στο μέλλον ανάλογες επιτυχίες.