Στη βαριά σκιά του θανάτου του Παναγιώτη Βελισσάρη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας

Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν τη συνεδρίαση-Το τελευταίο «αντίο» από τους δημοτικούς συμβούλους και η συγκινητική ανάρτηση της Φωτεινής Κόγια

Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιείται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, λόγω του θανάτου του Παναγιώτη Βελισσάρη, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο κέντρο της Καβάλας [διαβάστε εδώεδώ και εδώ].

Οι επικεφαλής των παρατάξεων και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κωνσταντίνος Πεφάνης, εξέφρασαν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον χαμό του συναδέρφου τους, κάνοντας λόγο για έναν αξιοπρεπή άνθρωπο, αγωνιστή και εργατικό, ο οποίος άφησε μεγάλη παρακαταθήκη στην κοινωνική και πολιτική (αυτοδιοικητική και μη) ζωή του τόπου, ενώ πριν τη συνεδρίαση τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος.

«Σήμερα είναι μία δύσκολη μέρα για το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας, για το Δημοτικό Συμβούλιο, για τον κλάδο των Μηχανικών, για την Καβάλα και ιδιαίτερα για την οικογένεια του Παναγιώτη Βελισσάρη. Ο άδικος χαμός του συγκλόνισε τους καβαλιώτες και όλους εμάς που ζήσαμε και δουλέψαμε μαζί του. Ο Παναγιώτης Βελισσάρης ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος τίμησε την πόλη του, τίμησε το επάγγελμά του, την πολιτική και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η προσφορά του είναι μεγάλη από την τελευταία αυτοδιοικητική του θέση ως μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας. Προσπάθησε να επικρατήσει το δίκαιο και το ορθό στις αποφάσεις του. Όλοι εμείς οι συνεργάτες του τον αποχαιρετούμε με ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση και ευχόμαστε καλό κουράγιο στην οικογένειά του», ανέφερε με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Φωτεινή Κόγια  εκ μέρους της Δημοτικής Κοινότητας.