Το «Βήμα της Κυριακής» πάει Καβάλα και Παγγαίο

Ο ταξιδιωτικός οδηγός ΔΙΑΚΟΠΕΣ επιστρέφει με τις καλύτερες επιλογές για χειμερινές εξορμήσεις, εστιάζοντας στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη

Ένας από τους πιο πληρέστερους ταξιδιωτικούς οδηγούς επιστρέφει, εστιάζοντας στους χειμερινούς προορισμούς της Ελλάδας. Πρόκειται για το περιοδικό «ΔΙΑΚΟΠΕΣ» το οποίο θα περιηγηθεί σε γραφικά χωριά και μυστικές διαδρομές, θα ανακαλύψει τοπικές κουζίνες, εκλεκτά κρασιά, αλλά και εμπειρίες εναλλακτικών αποδράσεων, κυκλοφορώντας την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 μαζί με το «Βήμα της Κυριακής».

Το περιοδικό κάνει στάση και στην Καβάλα, στο Παγγαίο και στη Δράμα, εξαίροντας τις διακοπές στην Ανατολική Μακεδονία. «Η Καβάλα, σταυροδρόμι πολιτισμών, είναι μια πόλη με πλούσιο παρελθόν και συναρπαστικό παρόν που σας προσκαλεί να την ανακαλύψετε. Το Παγγαίο, με τα καταπράσινα δάση και τους παραδοσιακούς οικισμούς συνθέτουν ένα από τα πιο όμορφα και περιπετειώδη βουνά. Τέλος, η Δράμα που στέκεται αγέρωχη στους πρόποδες του Όρους Φαλακρό, είναι ιδανική για χειμερινές εξορμήσεις», όπως προϊδεάζει τους αναγνώστες το περιοδικό για το αφιέρωμα.

Το αφιέρωμα «περνάει» και από τη Θράκη, «περιοχή προικισμένη από τη φύση, η οποία φημίζεται για τα ιδιαίτερου κάλλους τοπία της. Η οροσειρά της Ροδόπης, τα ποτάμια του Έβρου, του Νέστου και του Άρδα, οι λίμνες της Βιστωνίδας και της Ισμαρίδας, οι διεθνούς φήμης βιότοποι στη Δαδιά και στο Δέλτα του Έβρου συνθέτουν ένα μοναδικό σύνολο».