«Πλεύση» διάκρισης για τη Σχολή Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών του Παύλου Λαζαρίδη

Η Καβαλιώτικη Σχολή αποτελεί πλέον και επίσημα μέρος του διεθνούς οργανισμού EFQM μετά και από τη βράβευση από το Ινστιτούτο Βιωσιμότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης “INBIAN”

Πριν από μερικές μέρες πραγματοποιήθηκαν στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών οι βραβεύσεις επιχειρήσεων και οργανισμών και φορέων από το Ινστιτούτο Βιωσιμότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης “INBIAN”, αποκλειστικό εκπρόσωπο του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Διαχείρισης Ποιότητας (EFQM).

Από τις 12 επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, οι 9 προέρχονται από την Καβάλα και 1 από τη Θάσο [διαβάστε εδώ]. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η Σχολή Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών «Πλεύση» του Παύλου Λαζαρίδη με έδρα την Καβάλα, η οποία κάθε χρόνο εκπαιδεύει με συνέπεια και εφοδιάζει με τις κατάλληλες γνώσεις, εμπλουτισμένες με την αγάπη για τη θάλασσα, δεκάδες χειριστές ταχυπλόων σκαφών.

«Η υπευθυνότητα σε αυτό που κάνουμε ανταμείβεται με την εμπιστοσύνη και το επίπεδο των σπουδαστών μας. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση από την πλευρά μας, όταν στις θαλάσσιες αποδράσεις μας, συναντάμε τους ικανότατους πλέον κυβερνήτες που πέρασαν από τα θρανία μας. Αποτελεί μεγάλη στιγμή στην πορεία μας η αναγνώριση των προσπαθειών μας από το Ινστιτούτο Βιωσιμότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΙΝΒΙΑΝ) που μας προσκάλεσε να συμμετέχουμε στην εκδήλωση για την Επιχειρηματική Αριστεία. Από χθες αποτελούμε μέρος του διεθνούς οργανισμού EFQM! “Τα πάντα ρει”, όπως έλεγε και ο μέγας Ηράκλειτος, έτσι και εμείς δε θα σταματήσουμε εδώ, θα συνεχίζουμε με το χαμόγελο, τη ζωντάνια και το μεράκι μας, να σφυρηλατούμε ναυτικές προσωπικότητες που θα σέβονται, μα πάνω από όλα θα αγαπούν τη θάλασσα και ό,τι κρύβει μέσα της… Σας ευχαριστούμε θερμά», αναφέρει ο εκπαιδευτής και ιδιοκτήτης της Σχολής, Παύλος Λαζαρίδης.