Θόδωρος Μουριάδης: «Έφυγε» ένας άνθρωπος που αφήνει σπουδαία παρακαταθήκη στους διαδόχους του

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας για την εκδημία του αιδεσιμολογιωτάτου πρωτοπρεσβυτέρου π. Βασιλείου Κατσικαλάκη

Τη βαθιά του θλίψη για την εκδημία του αιδεσιμολογιωτάτου πρωτοπρεσβυτέρου π. Βασιλείου Κατσικαλάκη, εφημερίου του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίου Αποστόλου Παύλου Καβάλας [διαβάστε εδώ] εκφράζει ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, τονίζοντας στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή του ότι «το έργο του θα αποτελεί εσαεί σπουδαία παρακαταθήκη για τους διαδόχους του».

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Θόδωρου Μουριάδη

Με βαθύτατη θλίψη και μεγάλη συγκίνηση αποχαιρετούμε τον αιδεσιμολογιώτατο πρωτοπρεσβύτερο π. Βασίλειο Κατσικαλάκη. Άσκησε τα ποιμαντικά του καθήκοντα με ιδιαίτερη επιμέλεια, αφοσίωση και νηφάλιο τρόπο, αποσπώντας τον σεβασμό και την εκτίμηση του χριστεπωνύμου πλήθους.

Το έργο του στις ενορίες του Τιμίου Προδρόμου Λυδίας, της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού Καβάλας και του Αγίου Αποστόλου Παύλου Καβάλας, θα αποτελεί εσαεί σπουδαία παρακαταθήκη για τους διαδόχους του. Στους οικείους του και την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.