Ο Αντώνης Μαστοράκης παραμένει στην προεδρία των «δασκάλων» οδήγησης ΑΜ-Θ

Πολύ μεγάλη η συμμετοχή στις εκλογές του Συνδέσμου Εκπαιδευτών Οδήγησης και κυκλοφοριακής αγωγής ΑΜΘ – Διαβάστε τη σύνθεση του νέου ΔΣ

Για ακόμα μια θητεία παραμένει στη θέση του Συνδέσμου Εκπαιδευτών Οδήγησης και κυκλοφοριακής αγωγής ΑΜΘ ο Αντώνης Μαστοράκης. Στις πρόσφατες εκλογές που πραγματοποιήθηκαν σε Καβάλα και Αλεξανδρούπολη με πολύ μεγάλη συμμετοχή των «δασκάλων» ο απερχόμενος πρόεδρος πήρε τις περισσότερες ψήφους και στη συνέχεια στη διαδικασία της συγκρότησης σώματος του ΔΣ αποφασίστηκε να παραμείνει στην ηγεσία του σωματείου. Λόγω της μεγάλης συμμετοχής των μελών του στις αρχαιρεσίες (ξεπέρασαν τις 120) ο σύνδεσμος εκπροσωπείται στην Πανελλήνια Ομοσπονδία με 6 μέλη, όσα έχουν και οι μεγαλύτεροι σύνδεσμοι της χώρας που εδρεύουν στην Αττική.

Η ανακοίνωση με τη σύνθεση του νέου ΔΣ του συνδέσμου αναφέρει:

«Την τετάρτη 18-1-2023 έγινε η πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγμένου 9μελους ΔΣ του συνδέσμου εκπαιδευτών οδήγησης και κυκλοφοριακής αγωγής της περιφέρειας ανατολικής Μακεδονίας κ Θράκης, με κύριο θέμα την σύσταση νέου προεδρείου με τα εξής αποτελέσματα.
Πρόεδρος : Μαστοράκης Αντώνιος
Αντιπρόεδρος : Ραφτόπουλος Πέτρος
Γεν. Γραμματεύς : Μακρόπουλος Δημήτριος
Ταμίας: Ηλιάδης Σαββας
Δημοσίων σχέσεων:  Σαρηνικολαΐδης Κώστας
Ψηφιακών μέσων: Αντωνιάδης Κώστας
Εκπρόσωπος Αλεξανδρούπολης : Σπανός Νικόλαος
Ορεστιάδας : Ντουμανάκης Βασίλειος
Ροδόπης: Σκιαδόπουλος Αλέξανδρος
Ξάνθης: Ραφτόπουλος Πέτρος
Δράμας : Μακρόπουλος Δημήτριος
Καβάλας:  Ηλιάδης Σάββας»