Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας έσπευσε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες σε υπάλληλο της ΠΕ Καβάλας

Ο Αλέξης Πολίτης έβαλε και πάλι «μπροστά» την επαγγελματική του ιδιότητα ως γιατρού μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ, ενώ συνόδευσε τη γυναίκα και στο ασθενοφόρο μέχρι το Νοσοκομείο της Καβάλας

Για ακόμη μια φορά, την 3η στη θητεία του, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας και γιατρός στο επάγγελμα, Αλέξης Πολίτης χρειάστηκε να σπεύσει το μεσημέρι της Τρίτης 24 Ιανουαρίου 2023 για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες σε υπάλληλο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας η οποία ένιωσε αδιαθεσία εν ώρα εργασίας.

Ο κ. Πολίτης, μόλις πληροφορήθηκε για το περιστατικό έσπευσε στο γραφείο στο οποίο βρίσκονταν η υπάλληλος και έπραξε τα δέοντα ως γιατρός, μέχρι να έρθει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να παραλάβει τη γυναίκα για να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο της Καβάλας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης συνόδευσε τη γυναίκα και στο ασθενοφόρο ως συνοδός γιατρός, για να την αναλάβουν πλέον στα ΤΕΠ οι γιατροί του Ιδρύματος.

Η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της χάρη στην έγκαιρη παροχή βοήθειας από τον κ. Πολίτη και της γρήγορης έλευσης του ασθενοφόρου.