Σάκης Γκόγκας: Δεν υπάρχει, ακόμα, επιβεβαιωμένη αρνητική εξέλιξη για τον Αδαμάκη

Ανάρτηση του μάνατζερ του 22χρονου ποδοσφαιριστή, που ζητάει αυτοσυγκράτηση όσον αφορά την είδηση του θανάτου και σεβασμό στους οικείους του

Εκκληση για αυτοσυγκράτηση αναφορικά με την περίπτωση του Ιορδάνη Αδαμάκη, κάνει με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο μάνατζερ του άτυχου ποδοσφαιριστή Σάκης Γκόγκας. Λόγω του γεγονότος ότι ακόμα δεν υπάρχει ακόμα επιβεβαιωμένη (από τις αρμόδιες αρχές) αρνητική εξέλιξη ως προς την τύχη του 22χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος επέβαινε στην μοιραία αμαξοστοιχία στα Τέμπη, ζητάει από τα ΜΜΕ να είναι συγκρατημένα ως προς τις αναφορές τους για τον θάνατο του, παρά το ότι οι πληροφορίες που έρχονται από την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Νέα Πέραμο, κάνουν λόγο ότι βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα της πολύνεκρης τραγωδίας.

Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε και η ομάδα που τον ανέδειξε, ο Βρασίδας Νέα Περάμου, εξέδωσε ανακοίνωση…

Η ανάρτηση του Σάκη Γκόγκα, που ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε και στην ομάδα της Καβάλας αναφέρει:

«Όλοι μας παρακολουθούμε με αγωνία, πόνο και θλίψη τις εξελίξεις ενός τραγικού συμβάντος που έχει συγκλονίσει τους πάντες. Δυστυχώς όμως νιώθουμε την ανάγκη να τοποθετηθούμε δημόσια όσον  αφορά το θέμα του αθλητή Ιορδάνη Αδαμάκη διαβάζοντας αναρτήσεις και άρθρα ορισμένων sites. Υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τους οικείους και την ομάδα του Ιορδάνη οπότε μπορούμε με σιγουριά να δηλώσουμε πως παραμένει αγνοούμενος και δεν υπάρχει καμία επιβεβαιωμένη αρνητική εξέλιξη. Κάνουμε έκκληση για αυτοσυγκράτηση και να συνεχίσουμε όλοι μας να προσευχόμαστε για το καλό του Ιορδάνη όπως και για όλους τους αγνοούμενους. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δείξουμε σεβασμό στον ίδιο και τους οικείους του που καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τον εντοπισμό του…»