Αντιφασιστική συγκέντρωση στην Καβάλα για την εκδήλωση του κόμματος του πρώην υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής

«Το ανταγωνιστικό κίνημα γνωρίζει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει»: Το κάλεσμα των αντιφασιστών και αντιφασιστριών για τη συγκέντρωση

Κάλεσμα για συμμετοχή σε αντιφασιστική συγκέντρωση απευθύνουν αντιφασίστες και αντιφασίστριες, απέναντι στην εκδήλωση του κόμματος του πρώην υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής και νυν προέδρου του σχήματος «Έλληνες για την Πατρίδα» για την παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών για την Καβάλα και την ΑΜ-Θ η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης την Κυριακή 2 Απριλίου 2023.

Το κάλεσμα για την αντιφασιστική συγκέντρωση

Μετά την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χ.Α. και την απελπισμένη προσπάθεια των υπολοίπων κομμάτων να την αποκόψουν απ’ την εκλογική της πελατεία, νέες παραφυάδες ναζισμού έρχονται στο προσκήνιο και προσπαθούν να ψαρέψουν σε θολά νερά της ξενοφοβίας, του ρατσισμού, της πατριδοκαπηλείας και του εθνικισμού. Σε αυτούς βρήκαν καταφύγιο κάθε λογής παρακρατικοί, ένστολοι, κυρ παντελήδες, που προσπαθούν να βγουν ξανά από τις τρύπες τους.

Το ανταγωνιστικό κίνημα γνωρίζει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει, δεν υπάρχει περιθώριο για εφησυχασμό. Δε θα αφήσουμε τους φασίστες να διεκδικήσουν δημόσιο βήμα. Θα μας βρουν απέναντι σε κάθε τους κίνηση.

  • Δεν ξεχνούμε την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, του Σαχζάτ Λουκμάν
  • Δεν ξεχνούμε τις δολοφονικές επιθέσεις στα μέλη του ΠΑΜΕ, στους Αιγύπτιους αλιεργάτες, σε μετανάστες, σε κοινωνικούς χώρους και καταλήψεις

Καλούμε την Κυριακή 2 Απριλίου 2023, στις 17:00 στην πλατεία Καπνεργάτη, σε αντισυγκέντρωση διαμαρτυρίας για την παρουσίαση του συνδυασμού Έλληνες του δολοφόνου Κασιδιάρη.

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.