Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Αυτισμό: Ευγνωμοσύνη για την εκδήλωση που μετατράπηκε σε γιορτή

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της διοίκησης τους Συλλόγου προς όλους όσους συνέβαλαν στην άκρως επιτυχημένη γιορτή, στην κεντρική πλατεία Καβάλας, για την Ημέρα Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης για τον Αυτισμό

Τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη προς όλους όσους συνέβαλαν η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στην κεντρική πλατεία να μετατραπεί σε γιορτή, εκφράζει με ανακοίνωση της η διοίκηση του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό ΠΕ Καβάλας. Η γιορτή διεξήχθη με τη συμμετοχή πολλών παιδιών, με την ευκαιρία της Ημέρα Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης για τον Αυτισμό.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό ΠΕ Καβάλας ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσους γιόρτασαν μαζί μας την Κυριακή 2 Απριλίου την Ημέρα Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης για τον Αυτισμό. Ήταν μια μεγάλη γιορτή και είδαμε με ιδιαίτερη χαρά ότι την απόλαυσαν όλοι, μικροί και μεγάλοι.
Ο Σύλλογος μας νιώθει ευγνωμοσύνη για όλους τους εθελοντές μας που με το κέφι τους μετέτρεψαν αυτήν την εκδήλωση σε μια πραγματική γιορτή. Η βοήθεια τους είναι πολύ σημαντική για μας, χαιρόμαστε που είναι κοντά μας και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να έχουμε την συμπαράσταση τους.
Ιδιαίτερα πρέπει να ευχαριστήσουμε το μέλος μας Βιολέτα Πασιανίδου που κατασκεύασε μόνη της και με δικά της έξοδα όλες τις στολές και τα αξεσουάρ της εκδήλωσης. Επίσης ευχαριστούμε :

  • την Σοφία Ζοπόγλου (από το ΚΔΑΠ Μικρογραφία) που έδωσε ξεχωριστό χρώμα στα παιχνίδια και τους χορούς της γιορτής,
  • την διοίκηση και τους προπονητές του Santa Basket Club,
  • τους Ιωάννη Δεγδέκη, Μάνο Σκαραμαγκά και τον Ηχολήπτη Δημήτρη Στογιάννο για την ζωντανή μουσική και την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης,
  • το μέλος μας Κώστα Σαλιάσι για την όλη συνεισφορά του στην προετοιμασία της εκδήλωσης
  • τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Καβάλας,
  • τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων του ΕΝΕΕΓΥΛ Καβάλας,
  • το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του ΙΝ Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παληού για την δωρεά του (λαμπάδες για τα μέλη και τα παιδιά μας)
  • το εστιατόριο “στο κουτούκι του Σαρρή” για την χορηγία των χυμών και των νερών που προσφέρθηκαν στην εκδήλωση,
  • και φυσικά τον Δήμο Καβάλας για την ολόπλευρη υποστήριξη της εκδήλωσης».