Καβάλα: «Βόλτα με το άλογο» στην «πίστα» της ευαισθητοποίησης για τα άτομα με αυτισμό [φωτογραφίες]

Μια ιδιαίτερη δράση της Ακαδημίας Ιππασίας «Κατσίτη» για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας

Η Ακαδημία Ιππασίας «Κατσίτη», στο πλαίσιο των δράσεων για τον Απρίλιο, μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό, πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις της στο Δάτο τη δράση «Βόλτα με το άλογο», με όλα τα έσοδα να διατίθενται για τους σκοπούς του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Μια δράση ευαισθητοποίησης και κοινωνικής αλληλεγγύης από την Ακαδημία για τα άτομα με αυτισμό, με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, δράση-παράδειγμα για όσους θέλουν να προσφέρουν πραγματική στήριξη σε άτομα που την έχουν ανάγκη.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ακαδημία Ιππασίας “Κατσίτη”/Horse Academy “Katsiti” για τη “Βόλτα με άλογο” που χάρισε σήμερα στα μέλη και στους φίλους μας! Ήταν μια αξέχαστη ημέρα που την απολαύσαμε όλοι, ακόμη και ο καιρός έκανε το χατήρι μας! Νιώθουμε όλοι ευγνώμονες γιατί όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας κατανοούν πόσο σπουδαίοι είναι οι στόχοι μας και μας βοηθούν να τους πετύχουμε. Όλα τα έσοδα της σημερινής ημέρας διατέθηκαν στον Σύλλογό μας, μαζί με μια σημαντική ιδιωτική δωρεά», αναφέρει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Φωτογραφίες: ΜΑΡΙΑ ΠΑΛΑΒΟΥΡΟΒΑ [Ψυχολόγος, Φωτογράφος, μέλος Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας]