Δίτροχοι και… κύριοι «ξανατρέχουν» στην Καβάλα για καλό σκοπό

The Distinguished Gentleman’s Ride: Βάζουν και φέτος τα... καλά τους για τη «μάχη» κατά του καρκίνου του προστάτη και για την ψυχική υγεία των ανδρών

Ξεκίνησε δειλά ως μια παρεΐστικη πρωτοβουλία και κατέληξε να είναι ένας παγκόσμιος θεσμός για καλό σκοπό και μάλιστα με συμμετοχές που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Ο λόγος για το Distinguished Gentleman’ s Ride το οποίο «έτρεξε» για πρώτη φορά και στην πόλη της Καβάλας και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 [δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο] επανέρχεται και φέτος, την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 από τις 09:00 μέχρι τις 16:00, με τους αναβάτες να περνάνε από διάφορα σημεία της Καβάλας, καταλήγοντας σε ένα μεγάλο πάρτι.

Υπενθυμίζεται ότι οι δωρεές που συγκεντρώνονται από το Distinguished Gentleman’s Ride επενδύονται σε πρωτοβουλίες για τον καρκίνο του προστάτη και την ψυχική υγεία των ανδρών σε όλο τον πλανήτη [διαβάστε εδώ περισσότερα για το Distinguished Gentleman’s Ride], ενώ ανάλογες δράσεις θα γίνουν την ίδια μέρα σε όλον τον κόσμο.