Ο… τράγος του μαντριού στη λίστα των υπόπτων για τον θάνατο της 68χρονης στο Ποδοχώρι!

Διαβάστε το νέο, ιδιαίτερο, σενάριο εξετάζουν οι ιατροδικαστικές αρχές στο πλαίσιο των ερευνών για την εξιχνίαση της υπόθεσης

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη προκύπτει από τις έρευνες των αρχών για τον θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου στο Ποδοχώρι, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες στη λίστα των υπόπτων για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας βρίσκεται και ο… τράγος του μαντριού, όπου βρέθηκε νεκρή το βράδυ της Παρασκευής 2 Ιουνίου!

Ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης επισκέφτηκε το σημείο το μεσημέρι της Κυριακής 4/6 και στο πλαίσιο των ερευνών για την ανακάλυψη του δράστη πάρθηκαν δείγματα από το ζώο, το οποίο φέρεται να είναι ιδιαίτερα μεγαλόσωμο αλλά και επιθετικό. Είναι χαρακτηριστικό ότι η εξέταση του τράγου αποδείχτηκε μια ιδιαίτερα δύσκολη επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν 5 άτομα, προκειμένου να τον ακινητοποιήσουν!!!

Στο σημείο αυτό αξίζει να τονιστεί ότι οι αρχές προχώρησαν σ’ αυτή την κίνηση μιας ερευνούν κάθε πληροφορία και σενάριο που προκύπτει στην πορεία της διαλεύκανσης της υπόθεσης, με δεδομένο ότι δεν έχει αποκλειστεί η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.