Pierce Brosnan και John Paul DeJoria στην Καβάλα! Διήμερο στο Imaret για τον «James Bond» και τον δισεκατομμυριούχο «Καβαλιώτη» [φωτογραφίες]

Έφτασαν με ιδιωτική πτήση από τη Γαλλία - Ποιο είναι το πρόγραμμά τους όσο θα βρίσκονται στην πόλη καταγωγής της μητέρας του μεγιστάνα της «Patrón» και της Paul Mitchell

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι το πρωί της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου 2023 έτυχε να βρίσκονται στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας, αφού ανάμεσα στους επιβάτες και τους επισκέπτες, εντόπισαν τον… James Bond, δηλαδή τον γνωστό ηθοποιό Πιρς Μπρόσναν [Pierce Brosnan] να… κόβει βόλτες στους χώρους του αεροδρομίου!

Ο Ιρλανδο-Αμερικανός σταρ του Χόλιγουντ, με «χαλαρή» διάθεση και καλοκαιρινή περιβολή, φορώντας ένα καπέλο Panama, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και δεν δίστασε να βγάλει και μερικές φωτογραφίες με θαυμαστές του:

Σύμφωνα με πληροφορίες του KAVALA POST, ο Pierce Brosnan βρίσκεται στην Καβάλα μαζί με τον φίλο του δισεκατομμυριούχο John Paul DeJoria, πρώην μεγιστάνα της βιομηχανίας προϊόντων μαλλιών και πρώην ιδιοκτήτη της τεκίλας «Patrón», ο οποίος είναι κατά το ήμιση… Καβαλιώτης, αφού η μητέρα του έλκει την καταγωγή της από την πόλη.

Brosnan και DeJoria μετά των συζύγων τους και άλλα δύο φιλικά ζευγάρια, αφίχθηκαν στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» με ιδιωτική πτήση από τη Γαλλία και άμεσως κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο Imaret όπου και πρόκειται να καταλύσουν για δύο βράδια, προτού αναχωρήσουν με σκάφος για το Βόρειο Αιγαίο.

Η «λαμπερή» παρέα είχε σκοπό να επισκεφτεί το πρωί της Δευτέρας τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, ωστόσο η πρόγνωση που «θέλει» τον καιρό να «χαλάει» τις επόμενες ώρες με έντονες βροχοπτώσεις, ενδέχεται να τροποποιήσει το πρόγραμμά της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο John Paul DeJoria επισκέπτεται την Καβάλα, τόπο καταγωγής της μητέρας του, Μαγδαληνής Κοντούδη. Τελευταία φορά ήταν το καλοκαίρι του 2021 [διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ].