Αριστοτέλης Σάρρος: «Ένας ετερόφυλος μπαμπάς άκουσε τον ομοφυλόφιλο γιο του. Για εμένα αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη» [βίντεο]

«Για τα θέματα της ΛΟΑΚΤΙ+ κοινότητας θα μιλάμε εμείς και όχι οι άσχετοι»: Ο 32χρονος Καβαλιώτης φιλοξενήθηκε μαζί με τον πατέρα του στην εκπομπή «Ζήνα το βράδυ» στο Star Channel-Τι είπε για το θέμα της υιοθεσίας

Ο Αριστοτέλης είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων, με ευαισθησίες και έχοντας το θάρρος της άποψής του, ακόμη και όταν πρόκειται να υπερασπιστεί τα αυτονόητα, όπως τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, μια επιλογή για την οποία έγινε στόχος και ο ίδιος ο πατέρας του κατά την προεκλογική περίοδο, όντας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον «Σύγχρονο Δήμο».

Ο 32χρονος Καβαλιώτης, Αριστοτέλης Σάρρος φιλοξενήθηκε μαζί με τον πατέρα του στην εκπομπή «Ζήνα το βράδυ» στην τηλεόραση του Star, μιλώντας για την επιλογή του να παντρευτεί τον σύντροφό του και να ζήσει στη Γερμανία, αλλά «θα το τολμούσα να βγω στην Καβάλα με τον σύζυγό μου», για το θέμα της υιοθεσίας παιδιών, αλλά και για τη μεγαλύτερη νίκη: «Ένας ετερόφυλος μπαμπάς άκουσε τον ομοφυλόφιλο γιο του».

«Αν και τα περισσότερα τα είπαμε στο Twitter, για ‘μένα η συγκεκριμένη εκπομπή ήταν μια τεράστια ευκαιρία για να αναφέρω και να μιλήσω για θέματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Ο χρόνος προφανώς και ήξερα ότι θα ήταν λίγος, αλλά για ένα ζήτημα όπως το συγκεκριμένο τελικά δεν ήταν απλά λίγος, αλλά ελάχιστος. Προς όλους εσάς που μου στείλατε τα τόσο όμορφα μηνύματα υποστήριξης, θα πω πως θα συνεχίσουμε την διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας και τον αγώνα για την ορατότητα.

»Στην ελληνική τηλεόραση-κοινωνία, τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι απλές και σύντομες συζητήσεις και σίγουρα, όπως έχω πολλές φορές πει, για τα θέματα της ΛΟΑΚΤΙ+ κοινότητας, για τα τρανς ατομα κτλ θα μιλάμε εμείς και όχι οι άσχετοι που δεν έχουν καμία δουλειά στο να προβάλουν απόψεις που στηρίζονται κατά κύριο λόγο στην ακροδεξιά ρητορική.

»Τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει η ελληνική τηλεόραση, καθώς δίνει βήμα σε αμόρφωτους κακοποιητές, τους επιτρέπει να μιλάνε και να υποστηρίζουν φασιστικές απόψεις.

»Κρίνω σκόπιμο, αλλά και αναγκαίο, να πω κάτι που δυστυχώς δεν μπόρεσα να το πω εχθές, καθώς δε μου δόθηκε η ευκαιρία… Ναι, το χαστούκι είναι βία, ακόμη και αν αυτό το χαστούκι προέρχεται από εκλεγμένους τραμπούκους», αναφέρει στην ανάρτησή του στο facebook ο Αριστοτέλης

Δείτε τι είπε στην εκπομπή «Ζήνα το βράδυ» ο Αριστοτέλης