Θόδωρος Μουριάδης για Γιάννη Παναγιωτόπουλο: Θα τον θυμόμαστε με ευγνωμοσύνη και θα τον τιμούμε για όσα πρόσφερε στην κοινωνία της Καβάλας

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας για την απώλεια του πρώην προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας

«Αποχαιρετούμε σήμερα τον Γιάννη Παναγιωτόπουλο, έναν συμπολίτη μας που συνέδεσε το όνομά του με την ιστορία της Καβάλας, την απονομή της Δικαιοσύνης, τον συνδικαλισμό, τον ναυταθλητισμό και την αντίσταση κατά της Δικτατορίας.

Εμβληματικός για την μακροημέρευσή του στη θέση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας επί 6 θητείες, δηλαδή επί 18 συνεχή χρόνια, από το 1978 έως το 1996, ήταν αγαπητός και σεβαστός από όλους τους Καβαλιώτες.

Το 2013, αλλά και πριν από μερικούς μήνες, ο Δήμος Καβάλας τον τίμησε για την δράση του υπέρ της Δημοκρατίας, υπενθυμίζοντας στους νεότερους ότι, στην διάρκεια της εφτάχρονης επιβολής του δικτατορικού καθεστώτος, αυτός και άλλοι δεκαέξι δικηγόροι της πόλης, δημοσίευσαν στον πανελλαδικό τύπο ένα κείμενο, με το οποίο ζητούσαν την χορήγηση αμνηστίας στους πολιτικούς κρατουμένους.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον Νίκο και στους συναδέλφους του και υποσχόμαστε ότι θα τον θυμόμαστε με ευγνωμοσύνη και θα συνεχίσουμε να τον τιμούμε για όσα πρόσφερε στην κοινωνία της Καβάλας».

Θεόδωρος Μουριάδης
Δήμαρχος Καβάλας