Εθιμοτυπική επίσκεψη του «θείου Σάκη» στον Αντιδήμαρχο Προστασίας Ζώων Συντροφιάς του Δήμου Καβάλας

Ο Σάκης Τσίρος ενημέρωσε τον Χρήστο Τσιτσιλικάκη για όλες τις δράσεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής για την προστασία των αδέσποτων γατιών της πόλης

Στα γραφεία του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Δημοτικής Αστυνομίας και Προστασίας Ζώων Συντροφιάς του Δήμου Καβάλας, Χρήστου Τσιτσιλικάκη, βρέθηκε ο «θείος Σάκης» (Σάκης Τσίρος), το πρωί της Δευτέρας 12/2.

Η συνάντηση των δυο αντρών ήτανε η πρώτη από τότε που ο κ. Τσιτσιλικάκης ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί κατ’ ιδίαν από τον κ. Τσίρο για όλες τις δράσεις που είχε πραγματοποιήσει με τον προκάτοχο του Απόστολο Μουμτσάκη και καθ’ όλη την συνεργασία του με τον Δήμο Καβάλας.

Ο κ. Τσιτσιλάκης έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος απ’ όλες τις δραστηριότητες του «θείου Σάκη» και των ανθρώπων που τον στηρίζουν, ενώ δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει για το έργο που προσφέρει στην κοινωνία της Καβάλας και στις δεκάδες αδέσποτες γατούλες της πόλης.

Ποιος είναι ο «θείος Σάκης»

Ο TheiosSakis είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τα ζώα, με ιδιαίτερη αδυναμία στις γάτες. Με τον δικό του προσωπικό αγώνα, θέλει να συμμετέχει στην καλύτερη ποιότητα ζωής τους. Στόχος του είναι, η περίθαλψη αδέσποτων γατιών, που χρειάζονται φαρμακευτική αγωγή και ανάρρωση. Και στην συνέχεια, μία καλή υιοθεσία.

Πολλά από τα περιστατικά του, φωτογραφίζονται ή βιντεοσκοπούνται και γίνονται ανάρτηση με το κατάλληλο κείμενο, στην σελίδα του στο facebook και στο site του. Αναδεικνύει τον πολιτισμό του ανθρώπου μέσω της συμπεριφοράς του στα ζώα. Σκοπός του είναι η ευαισθητοποίηση και αλλαγή νοοτροπίας των πολιτών προς τα αδέσποτα ζώα.
Χρήσιμα είδη που μπορείτε να βοηθήσετε είναι:
Ξηρά τροφή για γάτες/γατάκια.
Κονσέρβες για γάτες/γατάκια.
Άμμο για γάτες.
Υποσέντονα/Γάζες/Σύριγγες
Αντιπαρασιτικά χάπια/αμπούλες για γάτες.
Μπολάκια φαγητού/νερού.
Κλουβιά μεταφοράς.
Γατόσπιτα.
Κουβέρτες και άλλα…
Φάρμακα. Αντιβίωση. Όπως:
Synulox 50mg, Vibramycin 100mg, Stomorgyl 10,
Xeden 15mg.
Κολήριο ματιών. Όπως:
Tobrex, iKobel.
Κλινικές τροφές για γάτες. Όπως:
Ξηρά τροφή/κονσέρβες
Urinary/Gastrointestinal.

Για οποιαδήποτε από τα παραπάνω
και άλλη δωρεά που μπορείτε να προσφέρετε,
επικοινωνήστε μαζί μου με inbox στην σελίδα του facebook.