ΔΕΥΑ Καβάλας: Δίωρη διακοπή υδροδότησης στο κέντρο της Καβάλας

Αφορά τις παροχές που συνδεδεμένες στο παλιό δίκτυο ύδρευσης – Διαβάστε πότε θα ξεκινήσει η διακοπή και ποιες οδούς αφορά

Χωρίς νερό θα είναι για 2 ώρες το πρωί της Τετάρτης (21/2) αρκετές περιοχές του κέντρου της πόλης της Καβάλας, λόγω της διακοπής υδροδότησης που ανακοίνωσε η Υπηρεσία Ύδρευσης της ΔΕΥΑΚ. Η διακοπή αυτή θα ξεκινήσει στις 8.30 και όπως ξεκαθαρίζεται θα αφορά μόνο τις παροχές που είναι συνδεδεμένες στο παλιό δίκτυο ύδρευσης.

Η σχετική ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών της Υπηρεσίας Ύδρευσης θα διακοπεί η παροχή νερού την Τετάρτη 21-02-2024 από ώρα 08:30 έως 10:30 μόνο στις παροχές, των παρακάτω οδών της πόλης, που είναι συνδεδεμένες στο παλιό δίκτυο ύδρευσης:

Βελισσαρίου (από Βενιζέλου έως Κομνηνών), Βενιζέλου (από Βελισσαρίου έως Δαγκλή οι ζυγοί αριθμοί), Βοσπόρου, Βότση, Δαγκλή (από Ομονοίας έως Παλαιολόγου), Δαμιανού (από Εθνάρχου Μακαρίου έως Κύπρου), Κομνηνών, Μητρ. Χρυσοστόμου (από Παλαιολόγου έως Βενιζέλου), Κ. Παλαιολόγου, Πάργας (από 7ης Μεραρχίας έως Ζαλόγγου), Φιλίππου (από Φιλόπτωχου έως Βελισσαρίου), Φιλοπτώχου.

Η υδροδότηση θα αποκατασταθεί σταδιακά μετά το πέρας των εργασιών».