ΔΕΥΑ Καβάλας: Χωρίς νερό για 3,5 ώρες (οι παλιές συνδέσεις) στο κέντρο της πόλης

Διαβάστε πότε και σε ποιες οδούς θα διακοπεί η υδροδότηση λόγω εργασιών της Υπηρεσίας Ύδρευσης – Η διακοπή αφορά τις παροχές που είναι συνδεδεμένες στο παλιό δίκτυο ύδρευσης

Χωρίς νερό θα μείνουν για 3,5 ώρες τα σπίτια και οι επιχειρήσεις στο κέντρο της πόλης της Καβάλας το πρωί της Τρίτης 27/2, λόγω διακοπής της υδροδότησης από την Υπηρεσία Ύδρευσης της ΔΕΥΑΚ. Η διακοπή θα ξεκινήσει στις 8.30, θα διαρκέσει μέχρι τις 12.00 και αφορά τις παροχές που είναι συνδεδεμένες στο παλιό δίκτυο ύδρευσης.

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ αναφέρει σχετικά:

«Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών της Υπηρεσίας Ύδρευσης θα διακοπεί η παροχή νερού την Τρίτη 27-02-2024 από ώρα 08:30 έως 12:00 μόνο στις παροχές, των παρακάτω οδών της πόλης, που είναι συνδεδεμένες στο παλιό δίκτυο ύδρευσης:

Βελισσαρίου (από Βενιζέλου έως Κομνηνών), Βενιζέλου (από Βελισσαρίου έως Δαγκλή οι ζυγοί αριθμοί), Βοσπόρου, Βότση, Δαγκλή (από Ομονοίας έως Παλαιολόγου), Δαμιανού (από Εθνάρχου Μακαρίου έως Κύπρου), Κομνηνών, Μητρ. Χρυσοστόμου (από Παλαιολόγου έως Βενιζέλου), Κ. Παλαιολόγου, Πάργας (από 7ης Μεραρχίας έως Ζαλόγγου), Φιλίππου (από Φιλόπτωχου έως Βελισσαρίου), Φιλοπτώχου.

και στα οικοδομικά τετράγωνα που περικλείονται από τις οδούς:

Ελευθερίου Βενιζέλου – Δοϊράνης – Ερυθρού Σταυρού – Αβέρωφ – Εθνικής Αντιστάσεως – Δαγκλή – Ελευθερίου Βενιζέλου.

Η υδροδότηση θα αποκατασταθεί σταδιακά μετά το πέρας των εργασιών».